Új hozzászólás Aktív témák

  • Watercolour

    aktív tag

    válasz kali #66491 üzenetére

    Az, hogy mi tűnik "igazságosnak", vagy "logikusnak", az a törvények alkalmazása szempontjából teljesen mindegy. Ha a törvény úgy rendelkezik, hogy valamihez jogod van, akkor jogod van hozzá és kész.
    Ha hülye a törvény, akkor lehet kampányolni, hogy változtassák meg.

    Elolvastam többször is, és nem találom, hogy bármilyen körülmény fennállása esetén nem lenne alkalmazható ez a bekezdés. Ha megtalálod, kérlek mutasd meg.

    Egyébként ha nem lenne alkalmazható, akkor technikailag az előfizető "tartja a hátát", mert előfizetett egy csomagra, amelynek része egy csatorna, majd az megszűnik, és ő fizetheti tovább ugyanazt a díjat, de a csatorna nélkül.
    Nyilván sarkítás, de ebben az esetben a szolgáltató a továbbiakban szimplán zsebre tenné az előfizetési díjnak azon részét, melyet a megszűnt csatorna továbbadására fordított volna.

    (#66482) szabogabor10
    Esetleg az ügyben ingyenesen tanácsot kérhetsz a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodától e-mailben, kíváncsi lennék az álláspontjukra. Ha számodra kedvező a véleményük (és véleményem szerint az lesz), akár a UPC-vel szemben hivatkozhatsz az ő véleményükre felmondás esetén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák