Új hozzászólás Aktív témák

  • Miska0330

    tag

    Nekem ma hozta a futár az új Connect BOX-ot. Nagyon egyszerűen ment a beregisztrálás. Összedugtam, utána bekapcsoltam a gépem. A Chrome-ban azonnal a UPC regisztrációs oldala jött be. Automatikusan nem ment a regisztráció így meg kellett adnom a felhasználónevet jelszót ami a szerződésen van. Ez után már működött minden.

    Véleményem az eszközről:

    Tényleg látszik, hogy minőségi anyagokból lett összerakva. A szoftver is ami fut rajta nagyon jól meg lett csinálva. A jelerősség tényleg jobb lett mint ami az Ubee -nak volt. Ami feltűnő, hogy mivel az ipad Air tudja az 5 ghz-et így szépen jön a 120 mbit rajta a Speedtest-en, illetve a Youtube videók is sokkal gyorsabban betöltődnek. Nincs olyan mint a reklámban, hogy akadozik a videó. :-)

    Véleményem szerint megéri az eszközt lecserélni mert tényleg minden jól megy rajta.

    Egy apró észrevétel, hogy nekem Horizon BOX-om van és azt vettem észre, hogy a mai naptól visszamenőleg nem tudom megnézni az EPG-t illetve nem tudom visszajátszani az adásokat. Mikor nyáron kicseréltem a BOX-ot akkor azt mondták, hogy 1 hét kell mire vissza tudom majd játszani a műsorokat. Igazuk is volt. Tényleg kellett az 1 hét. Szerintem itt is a Modem csere miatt újra 1 hetet kell várnom.

Új hozzászólás Aktív témák