Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz #54715584 #50292 üzenetére

    A TV-n a HDMI volt hangosabb, nem biztos, hogy Dolby kódolás volt, nem írta ki. Az viszont biztos, hogy HDMI-n hangosabb volt, mint Scart-on vagy optikán.
    A másik amit tapasztalok, hogy a csatornák hangereje össze vissza van, függetlenül a kódolástól, van ahol az 5.1 hangosabb, mint a sima sztereó (a Pace HD box-nál nem volt ilyen, ott az 5.1 és a sztereó között volt különbség, mint írtad is).

    A Horizon box-on eddig tapasztalt kódolások optikai kimeneten a következők, PCM 48 kHz (az összes SD, sztereó HD adók), Dolby Digital 2.0 (MTVA HD, és még pár adó), Dolby Digital 5.1.

    Azt nem tudom, hogy hardveres, vagy szoftveres a gond, de (#50293) kezo0 állítása szerint a Cisco-nál minden digitális kimeneten jelentkezett.

    (#50293) kezo0 Igen, pont az a gond, hogy nagyon erős a fénye (kikapcsolás után sem gyengül), hangulat világításnak tökéletes. :) Éjszaka nagyon zavaró.
    Még egy negatívum (számomra), a műsorújságban nincs különbség a számomra elérhető, és nem elérhető csatornák közt (a Pace HD box-nál el voltak sötétítve az előfizetésemhez nem tartozó csatornák, itt két gomb nyomás kell ahhoz, hogy megtudjam, hogy nem nézhetem).

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák