Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz tomp #50093 üzenetére

    "műsor" nem egyenlő "élő adás". Mi is a 7 napos visszanéző szolgáltatás neve? Műsorvisszanéző ;)

    Persze napestig vitatkozhatnánk, hogy a költő mire gondolt, mikor ezeket a sorokat leírta. Neked élő adást jelent, nekem egy konkrét műsorszámot.

    Ha jobban megnézed mindegyik cég oldalán van egy jogi nyilatkozat. Részlet a telekom által kiadottból:"A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Telekom Nyrt. kifejezetten kizárja."

    vargalex
    Miért gondolod hogy egy cég WEBoldalát a mindenre kiterjedő korrekt tájékoztatásért tartja fen? Természetesen vannak bizonyos részei törvényi kötelezettségek. Viszont a szolgáltatások bemutatásakor ugyanolyan marketing eszköz mint bármelyik reklám. Egyetlen célja van: ügyfélszerzés. Nem véletlenül van ott az a szöveg, ami minden egyes hibás infóért, költői túlzásért (ha úgy tetszik félretájékoztatásért) elhárítja a felelőséget, számonkérhetőséget.
    Ugye a te autód is a gyártó honlapján szereplő fogyasztással/CO2 kibocsátással rendelkezik? A telefonoddal tényleg lehet 17 órát beszélgetni egy töltéssel. A tableteden rendelkezésre áló tárhely valóban 32GB, és nem csíp le belőle a rendszer több GB-ot, stb...
    Azért van némi difi aközött, hogy szándékosan/véletlenül kétértelműen (rosszul)fogalmazol meg egy szolgáltatás leírását (esetleg fent marad egy ideig a réginek a leírása), vagy bizonyítható hazugságot állítasz.
    Azzal védem a UPC-t, mert nem fikázom bő nyállal mint a többiek? Azért, mert 1-2 szövegkörnyezetből kiragadott mondatott másképpen értelmezek? Tiltja a fórumszabályzat, hogy önáló gondolataim legyenek, és azok eltérjenek a többség véleményétől?

    gduck

    Ígéret van rá, ahogy a sorozatfelvételre is. Erre majd térjünk vissza fél év múlva. Addigra kiderül, hogy bulshit, vagy betartott ígéret.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák