Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz poli27 #39719 üzenetére

    Okozhatja-e ez a rézfonatos kábel azt, hogy a Ubee modem nem tudja berögzíteni az US csatornákat? DS led villog, majd rövid időn belül folyamatos zöldre vált. Ezt követően US led csak villog, de sehogy sem vált folyamatos zöldre, majd elég hosszú idő múlva ismét DS ledet villogtatja, de az nagyon rövid idő után átmegy folyamatos zöldbe és megint kezdi villogtattni US led-et, de és kezdődik előlröl.

    Amúgy a rézfonatos kábel csak egy kb. 15-20 cm-es szakaszon van. Úgy néz ki a dolog, hogy bejön egy koax a lakásba és rögtön van egy 4-es osztó (lásd alábbi képen). Ennek 4 out ágából 3 egyből közvetlenül megy egy-egy szobába, míg a 4. out ágra egy rövid 20 cm-es kábellel rámegy egy újabb 2-es osztó az említett 15-20 cm-es vezetékkel, és onnan megy még további két szobába a jel alufólia+fémszál árnyékolású kábelen.

    A fenti US nem tud csatlakozni probléma, pont azokon az ágakon van, ahol a kétszeres osztás van + a rövid rézárnyékolású kábel is a két osztó között.

    Tudom legegyszerűbb az lenne, ha a 4-es osztót lecserélném 5-ösre, de csak az alábbi kialakítású osztó fér bele a dobozba. Van valakinek ötlete, hol lehetne ilyet venni 5-ösben?

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák