Új hozzászólás Aktív témák

  • Trotter66

    tag

    Tisztelt Urak!

    Kellene egy kis help. A hülye fejemmel arra gondoltam, hogy hamár okostelefonokkal rendelkezünk, akkor kiváltanám a távirányítórengeteget. Semmi probléma nem is volt addig, míg elérkeztem az UPC-s Pace HD
    beltéri egység, vagyis Set-Top-Box kalibrálásához. Azon túl, hogy a apk. nem ismeri magát a típust, semmilyen más - az UPC platformján lévő - típussal sem működik, pedig maga az apk ismer pár százat.

    Sajnos az UPC saját droidos alkalmazását nem tudom használni, mivel a 29-es körzetben kissé másodrendű upc-s előfizetőnek minősülök. (Beszéltem az ügyfélszolgálatukkal, kerek perec megmondták, ha a 29-es körzetben vagyok, akkor nem működik sok szolgáltatásuk. Mondjuk fejleszthetékek...)

    A kérdésem pedig az lenne, használ-e valaki nem UPS-c droidos alkalmazást a távirányítófunkció kiváltására, ha igen, akkor milyet? Esetleg megírná valaki, hogy a Pace beltéri milyen gyártmány? (tudom, kínai...)

    Vagy lenne más megoldás egységesíteni a távokat? (az nem megoldás, hogy az UPC-sre integrálok mindent, a sleep funkciót a TV nem kezeli,...)
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák