Hirdetés
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #26601 üzenetére
És én se írtam
Első hsz-be ki kéne írni, hogy ide csak szépet. A sok elégedetlen előfizető meg csak panaszkodni tud, negatív kisugárzásával zavarja a wi-free hullámait. -
Arolotifar
őstag
válasz Intruder2k5 #26601 üzenetére
Egyáltalán nem lett pozitívabb... Kezdem kerülni a topicot
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
HofiZoli
senior tag
Ez "kicsit" a szakterületem is. Tehát nem hordasz magadnál mobilt, nincs céges belépőkártyád (ami egy chip..), természetesen soha nem mész térfigyelő kamera felé, alá, közelében. Nincs digitális képpel ellátott iratod (személyi, jogsi, egyéb kártya alapú fényképes igazolványod), és valójában azt hiszed, hogy némelyik térfigyelő központban nem használnak arcfelismerő programot. Áldott tudatlanság!
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
eight
senior tag
Örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy! Nekem is volt olyan, tudom milyen jó is az
Valószínüleg vagy a környékbeli jóárúsító tehetségtelen, vagy a konkurenciáké csinálja jobban, de ha neadjIsten majd 3-szor annyian lesznek a node-odon csúcsidőben mint amennyit elbír, akkor majd megérted miről beszélek, és esetleg akkor majd azt is érteni fogod miért is furcsa egy picit ha oda tesznek majd be még pluszba valamit. -
gduck
addikt
Ezért nem kell elnézést kérni Amúgy most hogy kikerült sok analóg csati, hátha javul a NET helyzet a sok előfizetős környéken
Wi-Free téma: amerre ma jártam, sok helyen kacsolódott a teló, de mivel egyik jelszint se volt -88 alatti, így sehol se tudtam érdemben használni...
-
Járókeret
senior tag
válasz CallaoW #26612 üzenetére
köszi az lesz a következő.
ma írtam a UPC-nek,hogy ismét problémák vannak a modemmel.
fel is hívtak és holnap kiküldik ismét a szerelőt. én mondtam,hogy oké, de most nincs gond a modemmel és valószínű akkor se lesz, mikor kijön a szaki, mivel a probléma heti 1-2X-er merül fel, de hát ez akkor is gond.
mondta,hogy oké, de a cserét mindenképp a szakinak kell javasolnia/elvégeznie.
meglátjuk mi lesz remélem,hogy sikerül rábeszélnem a szervizest.
-
bb.bocs
őstag
hát anno mikor kaptuk az új modemet... kiküldték, összeraktam beaktiváltam. rá 1 2 napra asszem, csörgött a telefon hogy mi van nem aktiváltam a cuccot? mondom de és megy is... jó mert hogy ők nem látják mondom az a ti bajotok D: azóta aszem már újraaktiváltam. erre a telefon nemrég elkezdett furcsán viselkedni. kijött a szervizes, mit csinált? na mit? úúúúúúúújraaktiválta megint na mosst az miért jó hogy van egy modem amit minden vacilálásnál újra kell aktiválni? (még jó hogy saját rútert használok és az a része nem érdekel) amúgy ma mentem kicsit másfelé is, csatlakozott a upc wifis bizéhez, de a net hát hol ment hol nem
-
Mgabor
csendes tag
Akik modem cserére várnak:
Ma más okból kifolyólag beszéltem az ügyfélszolgálattal. Megemlítettem, hogy megkaptam a wi-frees levelet és szeretném is használni, de még régi modem van. Furcsállta, hogy ez hogy lehet, de a végén elintéztük a cserét. Küldik postán az újat. Nekem meg majd le kell adnom valamelyik irodában a régit, routerrel együtt.
-
blakey
titán
válasz bb.bocs #26614 üzenetére
Egyszer volt aktíválva a hgw-m, lassan 2 éve , soha nem volt példa arra, hogy aktíválni kellett volna, hogy működjön. Ott valami aktíválási hiba történt, abból is látszik, hogy ők nem látták mikor első alkalommal aktíváltad.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
k3nnny
csendes tag
Üdvözlet!
Mennyire normális, hogy 10. ker lakásban 120as net 1Kbps letöltéssel és esténként magas pinggel üzemel? (150 ms google.hu)
A speedtest gyönyörüen kiadja a 120Mbps / 10Mbps sebességet gyakorlatban ez ott van, hogy a letöltés 100Mbps a feltöltés viszont 1Kbps alatt.
A helpdesk sok újdonságot nem mondott. Lemérték ugyan az mint nálam, elég sokszor újra lett indítva és semmi.
Modem-router-wifi kombót kaptunk Ubee EVW3226.
Van/volt esetleg valakinek hasonló problémája vagy ez teljesen egyedülálló helyzet?
Előre is köszönöm -
tomcsi23
veterán
Hali!
Ez a wi-free mennyire biztonságos? Úgy értem, menet közben ha feljelentkezek rá, akkor biztonságosan böngészhetek, netbankolhatok, stb?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
cintula187
addikt
Amúgy hol lehet letiltani a wifreet amodem beállításokban?
A speciális - opciók és tűzfal beállításokban érdemes valamire figyelni? Nincs bepipálva a Portok végigpásztázásának érzékelése és a IP-elárasztás érzékelése.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MODERÁTOR
válasz cintula187 #26623 üzenetére
Sehol sem, csak telefonon az ügyfélszolgálaton, 1221 számon!
-
tomcsi23
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Mgabor #26625 üzenetére
Havi 600HUF? Azért az nem semmi! Elárulod, hogy milyen típusú router? Tán még a régi Netgear WPN824? Ezt fizeted évek óta havi 600HUF-al? Nem semmi haszonra tehettek szert rajta!
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Zitronensaft #26629 üzenetére
Nem tudom, nem járok ilyen helyekre.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
blakey
titán
válasz tomcsi23 #26619 üzenetére
Ha egyedül lennél a hálózaton akkor biztonságos, maga a netbankolás is biztonságos, de ugye többen használhatják.
Ahogy érzed, szerintem a bankolás ráér otthon is vagy a saját mobilneteddel.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
amennyiben sikerül kicseréltetnem ma a modemet erre az új cuccra, akkor a we-free befolyásolja a routerben lévő wifi jelet? azért kérdem, mert én laptopról netezek wifivel.
illetve a beépített wifi milyen gyorsaságot tud? alap csomagom van,tehát 30Mbit letöltés. ez kábelesen jön is.köszi
-
jerry311
nagyúr
válasz Zitronensaft #26626 üzenetére
Semmi sem biztosítja, hogy az otthoni gépen / routeren nincs valami 0-day, ami ugyanúgy ellopja az összes adatot...
-
Klupido
tag
Nem tudja esetleg valaki,hogy a 300Gb extra adatforgalom még életben van,csak mert most lett beüzemelve egy nsa325v2 és általában az előző szolgáltatómnál 400 felett is volt a havi adatforgalom!
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #26638 üzenetére
Általában nem alkalmazzák. Pár eset elhangzott már itt PH-n, akinek lekorlátozták a netjét és ÁSZF-ben is szerepel.
(#26634) Járókeret: Milyen modemed van most?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
-
Peltár
aktív tag
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest