Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz kabelmania27 #20150 üzenetére

    Lehet, de egy dolog biztos és vitathatatlan, hogy ma, Magyarországon, összességében a UPC nem versenyképes a DIGI-vel!

    Előfordulhat, hogy van egy-két TV csatorna, ami olyan, hogy csak UPC-nél van, és közkedveltebb, de ilyen van a DIGI-nél is! A minőségbeli kritikát én sem tudom megerősíteni a DIGI-vel szemben, árban és sebességben meg közelükbe sincs a UPC!

    Szervíz szolgáltatás? Nekem személy szerint is többször előfordult már, hogy a szerelő nem érkezett ki a megbeszélt időpontra, és nem is keresett! Nekem kellett az ügyfélszolgálatot hívni újabb időpontért, és volt amikor csak a harmadik alkalommal értek ide, és szintén többször előfordult, hogy a kiérkező szerelő semmit sem csinált a hiba elhárítása érdekében, mondván hálózati hiba van, és Ő nem mászik oszlopra, továbbítja, és majd jönnek a külső hálózatosok, ami nekem újabb több nap várakozást jelentett! És még fokozhatnám, de nem akarok ebbe most mélyebben belemenni! Fentebb 1-2 nappal ezelőtt szintén hasonlókat írt valaki UPC szervízzel kapcsolatban!

    Elmondom, hogy nálunk eddig a legjobb a RubiCom volt, ahol a hiba bejelentése történt telefonos ügyfélszolgálaton, miután majd a szerelő keresett meg telefonon, időpont egyeztetés céljából! Így jóval ritkábban fordult elő, hogy nem értek ide, mivel a saját idejét nyilván jobban be tudja osztani a szerelő is, mint az ügyfélszolgálat, és ha elő is fordult, tuti, hogy időben jelezte telefonon, hogy ne várjam! Az Invitel szintén gyorsabb volt hibaelhárítás terén!

Új hozzászólás Aktív témák