Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    fölösleges erről vitázni, az esetek 90%ában egy címen csak az egyik elérhető. és amíg így van, hiába lehet hogy olyan kurva jó a digi, ha nálam nem lehet bekötni. tehát akkor mégse olyan kurva jó, mert nekik belvárosba nem érdemük jönni. vagy mert egymás között így osztották fel, ki tudja.

    arról meg nem is beszélve, hogy a upc gyorsabb internet csomagot kínált letöltés irányba már jó hosszú éveken át, és fetöltésbe se volt annyira elmaradva a 240es csomaggal, persze drágábban, de a paraméterek bizony eléggé a upc irányába billentek. most hogy a digi újított, hirtelen marha elavult lett a upc, pedig még csak 1 hónap telt el :)

    na meg, a upc ha csinál valamit, akkor úgy csinálja hogy mindenhol egyszerre érhető el. diginél pedig sok helyen továbbra is 100as switchek vannak, és várni kell.

    és akkor még a digi koaxos hálózatáról nem is beszéltem.

    szóval lehet szájkaratézni hogy melyik a jobb, nyilván jelenleg a digi, de nem kurva mindegy? ahol mindkettő van, baszki, örüljön neki az ember, aztán fizessen elő a jobbra és örüljön, de ez NAGYON ritka hogy előfordul.

    a upc egyébként kb a kábelszolgáltatók ferrarija, tarr, t-home, hwr, vida, net-tv és még sorolhatnám, töredék sebességet adnak magasabb áron, arról nem is beszélve hogy mennyi technikai probléma van mert nincs hozzáértés, vagy csak mert szarnak bele hogy csúcsidőben leterhelődik a hálózat.

Új hozzászólás Aktív témák