Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Frontiner #131981 üzenetére

    jól működik e a box

    Többnyire igen, de hibaüzeneteket hazudozni kiválóan tud.

    Akkor nézzük azokat a voda TV box esetében, amiket felsoroltál:

    1. Csatornaváltás: Kb. 2 másodperc. Egy minimális működésbeli lagra azért készülj fel, mert a VTV box csak addig fürge, amíg nem kap netet. Mihelyst netet kap, már laggolni kezd, de ez a működést számottevően nem zavarja. A vicc az egészben az, hogy a távirányítója hiperérzékeny, tehát bizonyos esetekben egy gombnyomást kettőként vagy többként értelmez, de mivel a kvázi 98%-ban netre támaszkodó szoftvere meg kicsit lassúcska, ezek a műveletek feltorlódnak és utána mikor vmennyire felszabadul a procija, tömbösítve hajtja végre egymás után az összes gombnyomást. :DD

    Régebben volt olyan hiba, hogy egy csatornaváltás vagy 2 percig tartott, mert úgy nézett ki, hogy csatornát váltottál, azt nem volt hajlandó megtenni vagy ha mégis, akkor onnan nem tudtál elváltani 2 percig. A 2 perc ugyan nem tűnik soknak, de csatornaváltásonként 2 perc az elég gáz. Ezt anno egy áramtalanítás helyretette jó esetben. Rosszabb esetben később ugyanúgy előjött. De szerintem már frissítették annyit a firmware-ét, hogy ez mostanában már nem jellemző.

    2. Nincsenek hangproblémák. Vagy legalábbis én nem vettem észre.

    3. Az EPG néha köszönőviszonyban sincs a futó műsorokkal, meg néha makacsul forszírozza az EPG update-et egy kisebb szoftverfrissítésnek álcázva.

Új hozzászólás Aktív témák