Új hozzászólás Aktív témák

  • roger92

    tag

    válasz tomp #127283 üzenetére

    Egyszerűen számomra hihetetlen ez, hogy sokan tudják használni a Vodafone Boxukat más földrajzi helyen. Sőt, akár még külföldön is… Igaz tudom, hogy Telekomos bérelt vonalon, nincs a box helyhez kötve, hiszen neten kapja az áldást. Míg koax-os területen a TV adást koax-on kapja és az interaktív funkciókat neten.

    Van két előfizetésem, mind a kettő egyazon városban. Cegléd koax terület. Kíváncsiságképp áthoztam a VTV-s boxokat a másik lakcímre, megnénzi, hogy működik-e. Korábban az áthurcolt box szünetelés alatt volt, ami bő 4 napja már feloldásra került. Azonban hiába dugtam be a Compalba. Noha észrevette, hogy új szoftver érhető el, hibával leállt. „Kérjen lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal” [SA05]-ös hibakód. Mindazonáltal mégis megpróbálta frissíteni a boxot sikertelenül, mert hosszas várakozás után 0%-on megállt a frissítés és újraindult a VTV box. Így egy ördögi körforgás vette kezdetét.
    A médiabox nem lehet hibás, hiszen két médiaboxot hoztam át és a másikon is pontosan ugyanez a jelenség tapasztalható. Netet is biztosan érzékelt a Compalból, mert az első boxon nettel együtt próbáltam ki, amikor kiírta a szoftverfrissítés lehetőségét, míg a másodikon először net nélkül. Nem is dobott fel semmit először, azonban amint bedugtam őt is a Compalba, egyből felugrott a frissítés szükségessége.

    Ebből én csak annyit tudtam leszűrni, hogy a VTV box, egyazon koax-os településen, szintén Vodafone-os hálózaton, azonban más lakcímen nem működött.

    Kíváncsi lennék, hogy a régi Horizon-os box, vagy egy médiakártya működik-e megegyező településen másik címre áthozva?! :)

Új hozzászólás Aktív témák