Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #125031 üzenetére

    Nem tudom, mi a fene volt ez este.

    Lehet, hogy pár órára vagy percre nálad is átváltott netes adásra?

    Telekomos területek + cocka kolléga, akinél ez valószínűleg egy egyedi jelenség

    De ez már telekomos terület IS. :D Plusz az, hogy én írok róla egyedül nem jelenti azt, hogy másnál nem működik így. Főleg, ha ki sem próbálta vagy nem is tud róla. Szóval semmilyen szinten nem vagyok reprezentatív és feltehetően nem is vagyok ezzel a jelenséggel egyedül.

    Hivatalosan amit mondanom kell:

    Plusz ezt én igazából nem akartam

    Amit valójában gondolok:
    Plusz ez még jól is jön, mivel így bármelyik szobából tudom nézni és nem kell 2 box.

    Szerintem vmelyik fw frissítéssel átváltott és onnantól kezdve működik így. Kivéve egy-két azóta jött frissítést, amikor megpróbált az eszköz visszaterelni koaxra, ami szintén fail volt, mert hiába kapott koaxot, a csatornák kb. 90%-ánál: a hangolás sikertelen és számtalanszor kerestettem újra és semmi. Ilyenkor egy-két adó a neten jött.
    Aztán ez a bolondéria elmúlt és minden ment tovább neten.

    De amikor még "koax módban" működött, akkor emlékeim szerint nem írt ki ilyeneket, hogy a csatornára hangolás sikertelen, hanem egyszerűen élő adás helyett csak fekete kép volt, minden más működött.

    Ami viszont a koaxos adáshoz képest hátrány, hogy egyszerűen darabosabb a kép. Elvileg mindkettő 50 fps, a koaxos kép mégis folyamatosabbnak tűnik. Gondolom ez a jelkonvertálás miatt van. Vagy nem tudom mi miatt, mondjuk annyira nem látványos, hogy zavaró legyen, csak amikor visszaállsz koaxra, akkor látod, hogy cseppet darabos a netes adás. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák