Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledi
aktív tag
válasz kabelmania27 #103113 üzenetére
-
Gondics
csendes tag
-
Csaky69
csendes tag
Üdv!
Pár hete a szerződéshosszabbítás után megkaptam az új vodafone tv boxot. A korábbi horizon media boxhoz be tudtam állítan a samsung ru7452es tv távirányítóját, viszont itt nem sikerül beállítani az univerzális távirányítót sem vodafone,sem upc, sem sagemcom típust kiválasztva.Valaki esetleg eredménnyel járt már?
-
pajibá
tag
válasz ArthurShelby #103149 üzenetére
Köszi.
-
Haart
addikt
Vettem egy LG oled TV-t.
Tud valaki segíteni hogy a sima TVnél mit kell választani adáskeresésnél UPC (vodafone) előfizetőként?
Digi van először meg vodafone plusz más opcióként, vodafone-ra megyek akkor ki kell tölteni a frekvenciákat addig nem enged tovább, jelenleg a "más" szoltáltatóra mentem és kerestettem vele végig az adásokat de a felét találta meg annak ami eddig volt, egy csomo adás hiányzik.
A harmadik pedig hogy a TV listában a müsorok nevében nem jók a betűk, az ékezeteket nem jól kezeli ahogy nézem, azzal lehet valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
-
degec
senior tag
Tisztelet, Optikás 29-es körzetes területen ex upc, 500 ról gigabitre váltásnál, veszítünk-e el valamit, vagy marad minden a régiben.csak az ONT-ot cserélik ? 3 box tv-n, és koax rendszeren, +1 tv kapja az ""analóg"" jelet, ez is megmarad ?
Másik, hogy "tv-kártyát" lehet kérni még?, vagy az is megszűnik? Tv be dugható bankártya méretű cucc, nem tudom a pontos nevét.. köszönöm szépen a helpet ! -
DeFranco
nagyúr
csomagváltás kapcsán kérdeznék:
mi a papírmunkának és az átállásnak az ideális menete?
analóg csomagról váltottam digitálisra, illetve kértem vonalas telefon előfizetést is.
a megbeszélés után küldtek emailben szerződést stb. viszont a szerződés hivatkozik egy kiegészítő dokumentumra, azzal, hogy abban van az előfizetésre és annak díjazására vonatkozó összes infó (tehát amit kaptam abban kb. semmi konkrétum nincs, csak általános, keret jellegű dolgok)
felhívtam a 1270-et hogy ez a dokumentum hiányzik, ott először azt mondták elmaradt a kiküldés, majd átkapcsolva a következő kolléga azt mondta, hogy majd megkapom.
ma megkaptam a mediacardot postán, ezt elvileg már be is tudnám üzemelni azonban sem a fenti dokumentumot nem kaptam meg, sem sms vagy email értesítést arról, hogy a szolgáltatásokat aktiválták-e. a fiókomba belépve még a régi analóg stb. csomag adatai szerepelnek.
a kérdésem az, hogy milyen értesítésre számíthatok (ha számíthatok) ha aktiválják az új szolgáltatásokat, mikor és hogyan fogják közölni velem pl. a telefonszámomat az új előfizetéshez, illetve meg kell-e várjam ezt az értesítést a mediacard installálásához, vagy azt megtehetem akár ma is, csak maximum nem lesz meg minden csatorna csak ami a régi csomagban is volt.
további kérdés hogy tényleg utólag küldik ki ezt a fenti, konkrét információkat tartalmazó dokumentumot, vagy csak leráztak a call centerben ezzel?
-
degec
senior tag
válasz kabelmania27 #103162 üzenetére
Köszi mester...gigára váltásnál változik még valami végpontin kívül ?
-
törölt tag
Sziasztok.
Ex-UPC előfizető vagyok, vagyis most már vodafone-os. Csak net van a csomagomban, legalábbis eddig azt hittem. Viszont a számlán szerepel egy vezetékes telefon díj is, amit soha nem kértem és soha egy percig sem használtam. A havi díja 100ft, gondoltam mi a fenéért fizessek pénzt a semmire, amit soha nem fogok használni, kértem rá hat havi szüneteltetést. El is fogadták, kűldtek egy emilt amiben tájékoztatnak hogy a szüneteltetés alatt csökkentett havi díjat számolnak fel, ami a telefonnál 1059ft/hó. ??? WTF ???
Szóval eddig fizettem a soha nem kért, soha nem használt semmiért, amit most szüneteltetni akartam, hálából több mint tízszer annyit kell fizetnem a soha nem kért, soha nem használt semmiért? Esetleg fizessek egyszeri 4000ft "visszakapcsolási" díjat, a soha nem kért, soha nem használt semmiért???(bocs, nem találtam infót erről az összefoglalóban)
-
woodworm
veterán
Ez az exupc eposzi jelző lassan elmaradhatna, nem sok értelmét látom az állandó használatának. Akkor lenne értelme, ha több felvásárlás is történt volna.
-
törölt tag
válasz #72445440 #103165 üzenetére
Négy éves a szerződésem, de már akkor sem volt akciós. Egy szögegyszerű, kizárólag kábeles netet tartalmazó előfizetés, tévé és telefon nélkül.
Egyébként tavaly zaklattak párszor telefonon (mobilon) hogy ugyan fizessek már elő tévére és telefonra is mert az milyen nagyszerű dolog, de ezeket mindig hárítottam a fenében, mert nincs rá szükségem.
A nem igényelt, nem használt de ennek ellenére kiszámlázott vonalas telefon viszont idegesített, egyszerű lehúzásnak tartottam és tartom most is. Kíváncsi lennék, a vodafone ezt hány magyarországi ügyféllel játssza el.
A hűségem viszont már rég lejárt, lesz akkor egy beszélgetésem az ügyfélszolgálattal: ha most lemondom az egészet és szolgáltatót váltok, akkor a még hátralévő hathavi "szüneteltetés" 6x1059ft-os csökkentett havi díját ki fogják velem fizettetni? Érdekes beszélgetés lesz, rögzítem is, majd felrakom ide. -
DeFranco
nagyúr
tehát vegyem ki a plasztikot a mediacardból?
a kódolatlan digitális csatornák most is jönnek, hisz az UPC annak idején ezeket elérhetővé tette az analóg előfizetőknek is
azt nem tudom, hogy honnan fogom látni hogy ha átáll az új csomagra az előfizetés és próbálhatom a kártyát. küldenek erről értesítést?
az elmaradt szerződésrész is aggaszt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz kabelmania27 #103171 üzenetére
köszönöm!
@ish4d0w: köszi neked is, felhívtam őket még egyszer, most már azt mondták, hogy lemaradt (tehát jönnie kellett volna) és kiküldik pár napon belül (?) emailen.
továbbá a szolgáltatás bekapcsolása 12-ére van ütemezve a rendszer szerint értesítés nem jön róla, vegyem észre magam
-
nicu71
addikt
Tudom hogy kb a jóslat kategória,de vajon meddig fog működni a Horizon Go webes változat? Nem akarok Voda boxot ,lejárt hűséggel vagyok ,újitani nem szándékozok,legtöbbször PC-n nézem vissza azt a pár műsort ami érdekel .
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
MiZo1990
aktív tag
válasz nicu71 #103175 üzenetére
Passz...
Valakik elkezdték terjeszteni a március 31-et a Horizon GO hazai használatának megszűnése kapcsán. De szerintem ez kamu, Voda boxra terelési bemondás.
Miért gondolom így?
A többi kivezetett upc-s szolgáltatás megszűnése előtt bőven volt tájékoztatás számlán és weblapon. Február közepe van és nincs erről hivatalos info (aztán simán lehet, hogy a hamarosan elkészülő aktuális számlán lesz erről valami).
Annyi biztos, hogy a végtelenségig nem lesz használható. -
Ledi
aktív tag
válasz nicu71 #103175 üzenetére
Nekem van egy tippem, hogy október vége, november eleje lesz a lekapcsolás.
Ha jól rémlik tavaly november elején keresztelték át a Horizon boxot Kaonra és lőtték ki az interaktív funkciókat. Ekkor fog lejárni az 1 év akik hűséget kötöttek. De ez is csak tipp.
A végső határidő 2022. augusztus, de tuti, hogy előbb kivezetik.
-
danithe
tag
Sziasztok!
Jelenleg 500-as Vodafone internet csomagom van. Nincs rá panaszom, ahogy a fórumon is látom, szerencsésnek érzem magam. Az ajánlott sebesség mindig megvan maxon, valamikor picit több is.
Tavaly óta ugyebár kapható a Gigásnet, nos én december környékén bementem a Vodafonehoz, csak érdeklödni, és ott az egyik vodafonos nem ajánlotta a gigás netet, azt mondta,hogy ez még teszt , stb... és megfogom bánni ( föleg a stabilitás miatt ).
Ez miatt picit félek a váltástól, kérdés:
1. Vajon miért mondta ezt az alkalmazott? Nem az a jó nekik, hogy minnél nagyobb \ drágább csomagot vegyél meg?2. Mik a tapasztalatok, ha szeretnék mégis Gigás netet? Most járt le a hűségem, konkrétan vagy megosszabítom a hűséget, akkor ugyanannyiért kapnám a gigás netet, mint amit most fizetek 6900ft havonta, ha az 500-asnál maradok hűség nélkül akkor is ennyi.
Köszi előre is a választ.
ui: Azt mondták,hogy ez modem váltással is járna, jelenleg az UPC Connect Box-om van.
[ Szerkesztve ]
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
ArthurShelby
addikt
válasz danithe #103178 üzenetére
Megéri váltani, én nem bántam meg. Stabil még mindig, lehet nem hozza a gigabitetmindig, nem méricskélek állandóan, nekem a feltöltés növekedés volt a fontos.
Modem cserével jár, amit egy szerelő visz ki a helyszínre, előtte leellenőrzi, hogy miden jó legyen a kábelekkel, jelszintekkel.
A modem rengeteget fog újraindulni az elején a frissítések miatt, aztán megnyugszik és jó lesz.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MaXX81
tag
Sziasztok!
Lehet szőrszálhasogatás, de azért elgondolkodtató hogy 500 Mbit-es netet fizetek aztán amikor leginkább használom (napi szinten általában du. 15 és 22 óra között mivel délelőtt dolgozok) konkrétan 130-200 Mbit-es sebességet tudok használni... Értem én hogy leterheltség meg stb, ugye a garantált sebesség az legalább megvan de akkor is, ne a garantált sebesség legyen már a mérvadó mert nem azt fizetem, ennyi erővel akkor én is mondhatnám hogy havi szinten a 2000 ft-ot garantálom hogy kifizetem, 5000e meg majd csak ideális esetben vagy mikor jobban megy a szekér...
-
MaXX81
tag
válasz kabelmania27 #103181 üzenetére
-
MaXX81
tag
válasz kabelmania27 #103184 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz MaXX81 #103185 üzenetére
Terheltek a letöltési csatornák, előbb-utóbb bővíteni fogják a csatornák számát 24-re akkor csúcsidőben is meglesz a kínált letöltési sebesség. Ha megnézed, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki lehet számolni kb milyen a bejövő jelerősség.
Amennyiben nincs a modem oldalán modem üzemmód ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot.[ Szerkesztve ]
-
MaXX81
tag
válasz kabelmania27 #103186 üzenetére
-
MaXX81
tag
válasz kabelmania27 #103188 üzenetére
Minimálisan meg volt lazulva de javítottam azért rajta.
Nem új keletű dolog amúgy ez, hogy csúcsidőben ennyi a sebesség csak elgondolkoztató. -
gduck
addikt
válasz MiZo1990 #103176 üzenetére
Nincs hivatalos info, érdemes a ÁSZF oldalt nézni, mert ott mindig egy hónappal a változás előtt ki van rakva a vonatkozó ÁSZF rész. Azaz e hónap végén már ki kellene rakniuk, ha március 31 lenne a dátum.
Egy biztos:
"A Horizon Go szolgáltatás működésének megváltoztatása, esetleges szüneteltetése, vagy megszüntetése nem tartozik az előfizető
számára negatív hatást keltő aktivitások közé, mivel a szolgáltatás nem kizárólagos alapszolgáltatás."És ez is:
"Amennyiben az Előfizető kizárólag Sagemcom DCI362 UHD (Vodafone TV) megjelenítő eszközzel veszi igénybe digitális kábeltelevízió szolgáltatást, úgy a Horizon Go szolgáltatás számára nem elérhető. "[ Szerkesztve ]
-
MaXX81
tag
válasz kabelmania27 #103188 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat/javaslatokat
-
cocka
veterán
Az tudom, hogy ez a 26 analóg csatorna területenként változó. A digitális (smartkártyával fogható) adások legalább mindenkinél ugyanazok? Rohadt idegesítő, hogy ennél a szolgáltatónál semmi sem egységes. Nem véletlen, hogy ennyi kérdés van ebben a topicban, mert úgy tűnik a UPC-s korszakban is elég nagy volt a bizonytalanság, most meg pláne.
-
cocka
veterán
válasz gduck #103195 üzenetére
Sajnos. Így tulajdonképpen nem is fog a Digihez képest lassan már semmi extrát nyújtani. Eddig ezek miatt a extrák miatt volt esetleg opció a Digivel szemben. Vagy esetleg a telefonos korlátlan belföldi ingyen duma miatt. De azt meg nem reklámozzák, mintha nem is lenne. Mi lesz következő lépés a Horizon Go után? Megszüntetik a vezetékes telefont?
-
cof
veterán
válasz cocka #103196 üzenetére
Sőt, ha megszűnik a HorizonGO a Digi még jobb is lesz nála olyan szempontból, hogy Weben is lehet nézni a DigiOnline-t nem csak appból, bár egyelőre a csatornakínálat az szegényesebb mint a HorizonGO-n.
Amúgy nem tudom, hogy mennyit telefonáltok egy hónapban, de biztos sokat ha csak ezért vagy odaláncova a UPC-hez.
Mert a Diginél is 4 Ft/perc a hívás díja külsős vezetékes hálózatba, mobilra meg 6 Ft/perc. Digisre meg nyilván ingyenes.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
maki1976
tag
Üdv!
Érdekes dologra lettem figyelmes. Mindig vacak a net vezetékesen , az oldalak lassan jönnek be, a letöltés nehezen indul, sokszor lassú, stb. Ránéztem a connectbox adataira és semmit nem akart kiírni, se fel, se letöltési értéket, csatornát, stb. Ekkor a voda sebességmérős oldalára mentem és elkezdte a sebességmérést, ezután pár másodperccel mintha varázsütésre megjavult a net, letöltések elindultak, oldalak felgyorsultak, lett a connectbox menüjében is adat. Elsőre vacak volt a net sebessége ingadozott a mérés szerint, majd a végére a fizetett sebességet mért. Ezt már nagyon sokszor teszteltem, fura, olyan mintha valami autómata resetelné a netemet amikor a vodás mérésre megyek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest