Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termigáßor

    aktív tag

    válasz old gray #6189 üzenetére

    "OMG nekem ez 5-10cmből megvan, és meg most lett csökkentve a sens. játékban 2000-ről 1700-ra és még így is lassúnak tartom."

    Hát igen megszokást igényel. Eredetileg én is high-sens játékos vagyok, és a közelharcot szeretem jobban. - Szó szerint :) A hammer (ill. shield gun) a kedvenc fegyverem. - De rá kellett jönnöm hogy nem jó hogy nem tudok rárántani ha kell, és a pontlövők mind a lutri kategória voltak nálam...

    Most még abban stádiumban vagyok hogy nem fejeződött be teljesen az átállás, így közelre kicsit sutább vagyok (azért a belt-et leszedtem rólad ;) ) mint korábban, de közép- és nagyobb távolságra sokkal pontosabb lettem. Hozzáteszem, magamhoz képest, mert így is jól helyben hagytál a múltkor. :B

    Szóval lehet, hogy neked jobb a high-sens, vagy legalábbis most úgy érzed. (én se tudtam elképzelni még egy fél éve hogy a 45 centi széles egérpad valaha is kevés lesz...)
    De nem lehet mindig dodge-olni... Meg pl. sniperrel nincs combo... Meg sokkal több lőszered marad ha a shock primary-t használod. Tehát ahogy már most is visszavettél, ezt tovább fogod folytatni. Csak ahányszor visszaveszel egy fokozatot azt újra meg kell szokni.

    Ezt akartam elkerülni, ezért utánanéztem mit mondanak az "okosok". Ez volt a kb 30cm/360°. Illetve olyat is olvastam hogy annyi legyen 90°-os fordulás amennyi a desktopon egyik széltől a másikig húzás. Nálam ez a kettő pont egybe esik (400dpi és 6-os windows sens). Először én se értettem mire jó ez. De rájöttem. Azért jó mert ugyanannyi a játékban is az adott cm-re eső elmozdulás (ill. ugyanannyi pixel) amennyi desktopon is, ahol az időd nagy részében használod az egered. így ha nem játszol akkor is ugyanakkora kézmozdulatokkal irányítod az egeret. Azaz eltalálni egy másik játékost ugyanannyi, mint rákattintani egy ikonra az asztalon, vagy egy linkre egy weboldalon.

    Jobbára ártalmatlan...

Új hozzászólás Aktív témák