Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Meggyi001 #4040 üzenetére

    Gondolom, jó tapasztalataid vannak a márkával, ha elfogult vagy feléjük, ami számomra azt jelenti, hogy jobban utánuk fogok olvasni.

    Már úgy 3 éve egy Nokia 8 Sirocco a telóm, ami akkuban egyre gyengébb, viszont egyszerűen semmit nem találok, ami úgy válthatná, hogy ne legyen nagyon kompromisszumos. Bármi, ami csak szóba jöhet, komoly hátrányokkal is jár, mégha elmegyek 150k-ig is (előző telóváltásnál is ennyi volt a max határ, ezt nem növelném).

    Nagyon kéne egy erős akku, zavar a kijelzőn lévő előlapi kameralyuk, kéne 6 GB RAM (perpill 4,5-5-öt használok el odafigyelés nélkül), egy normális SoC, de kamerából például elég egy közepes is, stílusban pedig legjobban a strapateló vonal tetszik, viszont nem szeretem a nagyon nagy telókat. Kijelzőben az IPS nem zavar, ha az OLED kicsivel szebb is, viszont igényelnék legalább 300 ppi-t leginkább 18:9-es képarány mellett, de a 16:9 vagy a 18,5:9 is még egészen oké, a Sony 21:9-e viszont szerintem szörnyű. Szóval akárhogy nézem, nincs olyan teló, ami maximálisan megfelelne számomra, csak kompromisszumos telóm lehet. Lehet, kihagytam valamit, de talán semmi fontosat. Keresgélek.

Új hozzászólás Aktív témák