Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz Meggyi001 #3008 üzenetére

    A megapixel nem mond sokat. A Lenovo P70-ben lévő 13 megapixeles kamerával olyan gyönyörű képeket lehet lőni, mint egy krumplival. Ráadásul a legtöbb dupla kamerás mobil akkuja úgy merül fotózáskor, mintha száz pióca szívná el a mAh-kat.

    Pl az egyik tesztben ezt írták: "Many may think the selling point of this device should be the dual-camera. But actually, it’s the weakest feature in the Ulefone T1." (Azaz: sokan azt gondolhatnák, hogy eme készüléket a dupla kamera adja el. De konkrétan ez a leggyengébb tulajdonsága az Ulefone T1-nek.)

    Bármelyik tesztet olvastam, egyik sem tér ki arra, mennyire merül az akku, ha mindkét hátsó kamerát használja az ember fia/lánya. Volt egy teszt, ahol fél óráig videóztak egy "csendéletet", de az irreleváns, mert csak egy kamera volt aktív. Még könyörgöm... Csendéletet? Az autofókuszt sem dolgoztatták meg.

    Egy szónak. Ja, nem. Száz szónak is egy a vége: szívesen kipróbálnám, de (áfával) 70k-t nekem nem érne. Pedig jó kamerás mobilt keresek barátnőmnek 100k alatt. Ha 100%-ban megúsznám az adót, talán megrendelném. De így, a weakest featúrának tudatában... No way.

Új hozzászólás Aktív témák