Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz I02S3F #37340 üzenetére
Nem vált be, az még nem támogatta, meg abban nem frissülnek a programok. Én már nem tudom mi van amúgy, tegnap óta telepítettem 18.04-től kezdve mindent, és minden problémás. Érdekes, hogy a Windows nem, meg a telepítő sem. Pl. 20.04-ig a telepítő is hülye, és z az y, de 20.04-en már y az y, de telepítés után nem tudom beállítani a magyart, és megint z az y. Meg nem tudtam alkalmazni a sötét témát se. Félreértések elkerülése végett, az elterjedt kifejezéssel élve nem engedi. Nem működik, rákattintok, és semmi. Meg már a terminál is fehér volt. Pedig megpróbáltam minden felesleges dolgot törölni a /home-ból ha esetleg ott volt valami beállítás, a többit meg formáztam. Nem tudom, minimális telepítéseket választottam, most feltelepítettem normált, még a telepítőből írok, remélem megoldja, de kétlem. Amúgy miért nem lehet youtube-on kívül más videót nézni a telepítőből? A flashplugin-installer meg nem található telepítő.
H't nem oldotta meg, a linux nem magzar miut'n elindul <gz sem. H't 'tm'solom ami kell, ;s form'yom a /home/ot is, h'tha j= lesy.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest