Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    PHajónapló
    Csillagidő: -302285.6

    A Föld nevű planétán, helyi időszámítás szerint 2019-es év végén egy addig ismeretlen vírus kezdte fertőzni a lakosságot. Felsőbb utasításra látogatást tettem a bolygón, az elvegyülés érdekében emberi létformát felvéve én sem kerülhettem el a kifejlesztett vakcinák közül az egyik beadatását. Helyi idő szerint: 2021.04.13 délutánján felvettem az első oltást, ami végül az AstraZeneca (AZ) nevű, két dózisban használatos vakcina lett. Az oltás felvétele után visszamentem a hajóra.

    Aznap éjjel enyhén fájt az oltás helye, zsibbadt izomfájdalom, de még bőven az elviselhető kategória. Később hajnalban már hőemelkedés, megemelkedett pulzusszám, erős, alvást nehezítő kalapáló szívverés.
    Reggelre már ismerős, erősen másnapos állapothoz hasonló tünetek. Gyenge nyomás a szemekben, levertség, gyengeség, meglepő módon farkas éhes lettem. A reggeli vérnyomás teljesen átlagos, az előző napokhoz képest változatlan.

    Dr. Asszony hajóorvos azóta is megfigyelés alatt tart az esetleges mellékhatások tüneteit vizsgálva.
    A következő dózis felvételének időpontja ismeretlen.

    Megjegyzés: Ha valamelyik űrutazó társamnak is ilyen aggódó "orvosa" van, készüljön fel hogy egész éjjel negyed óránként tapogatni és fogdosni fogja.....nem ott ahol még jól is esett volna.

    A PHajónapló bejegyzését jóváhagyta:
    Az Egyesült Galaktikus Flotta Főparancsnoka:
    Ide egy modi aláírás kellene

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák