Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Parci #69249 üzenetére

    Igaz, hogy az OGYÉI-t beszántották, de elvileg engedély akkor is kell. Hogy az NNK vizsgál-e persze bármit érdemben, az egyelőre kérdéses, de ha az EMA rábólintott, akkor elvileg nagy baj nem lehet.

    Az jó kérdés, hogy a múltkori cirkusz után (nem rendelünk - mégis rendelünk - mégse kellett volna, mert nem fogyott el) mekkora vételi szándék van kormányzati részről, plusz gazdasági helyzet, plusz hivatalosan nincs is már covid. (Arról viszont nem hallottam, hogy kormányokon kívül másnak szállítanak-e már a gyógyszergyárak.)

    #69256 kpityu2 (Legionella, avagy az ellenség keze betette a lábát.)

    Én a magam részéről bízom a természetben - egy 160 fős fertőzést egy 40 milliós országban csak össze tud hozni emberi segítség nélkül... Amúgy lengyel lapok szerint évről évre növekedett már korábban is a Legionella fertőzések száma -- a legionella melegkedvelő, és a globális felmelegedésnek hála, egyre több a forró időszak, ami a vizekre is kihat. (Amúgy a legionella mint fegyver teóriával ugyanaz a baj, mint a covid mint fegyverrel volt: ha diverzánsok okozták, akkor különösebben nem volt hatékony. A 19 halott persze nem kevés, de mind nagyon idős vagy nagyon beteg ember volt, ami persze a tragédiát nem csökkenti, de stratégiai jelentősége nem igazán van. Másik oldalon viszont ott az esetleges lebukás nemzetközi visszhangja, ami feltehetően még egy "lator" államnak sem feltétlen hiányzik. IMHO)

    [ Szerkesztve ]

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák