Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Vesa #68858 üzenetére

    Szerintem ezeket már nem is nagyon vizsgálják. A "hatóságok" jelenleg legtöbb helyen a kórházi és halálozási számokat nézik, ezek pedig alacsonyak. (Fenti, walesi adatsorban pl. 2021-ben a második helyen állt a covid a halálozási okok között, tavaly a hetedik, idén pedig már nincs benne a top 10-ben.) Az általános egészségügyi problémák (long covid), és az esetlegesen covid által indukált másodlagos egészségügyi problémák (szív és érrendszeri, tüdő, stb.) pedig jelenleg radar alatt vannak, legalábbis a hivatalos kommunikációban.

    Oltás: nekem az rémlik, hogy az oltások által gyártott antitestek szinte hatástalanok az XBB mai variánsai ellen, meg persze hol vannak már az oltások... Ugyanakkor a T meg mindenféle egyéb sejtes védelem valamennyire még működik.

    #68859 envagyok 2020-2021-ben volt egy jelentős csúszás, mert gyakorlatilag leállt a hagyatéki ügyintézés (is). Szóval kérdés, hogy még mindig ezt a csúszást görgetik, vagy most lett több a halálozás. Vagy kevesebb az ügyintéző?

    #68861 Parci Majd a többi is sz.r lesz, előbb utóbb. :((

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák