Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz kpityu2 #68480 üzenetére

    "+ link arra a cikkre, hogy a piacon árult nyestkutyák a valószínű hordozók"

    A link nyilván nem a kutatónőtől származik, hanem az újságíróktól (a saját újságjukra mutató linkről van szó). És a linkelt cikk nem a fentit írja, hanem ezt:

    "The latest genetic data does not prove raccoon dogs or other mammals were infected with Covid and spread it at the market. If the animals were infected, they may have contracted the virus from infected humans." [forrás]

    "A kutatásra kapnak pár millió dollárocskát és nekiállnak újfent buzerálni a denevéreket, rakosgatni ide-oda a vírusgéneket,"

    Lehet, hogy már a tűzzel sem kellett volna annak idején szórakozni? Amúgy a denevéres cikkben a kutatónők projektje arról szól, hogy szeretnének teljes géntérképet készíteni az összes ismert denevérfajról, hogy összehasonlító elemzéseket lehessen végezni.

    "hogy lássák melyik képes a denevér immunrendszer nyomása alól kiszabadulva megfertőzni az embert."

    Már manapság is az a tanács, hogy ne nagyon taperoljuk a denevéreket (sündisznókat, etc.), mert mindenféle ragályt terjesztenek. Szóval a denevér immunrendszerében nem az a pláne, hogy elnyomja a vírusokat, hanem hogy úgy tartja őket kordában, hogy a szervezetet nem hajszolja bele önpusztító folyamatokba (gyulladások, autoimmun folyamatok, stb.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák