Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Csökken a fertőzöttség.
    - Új fertőzöttek száma: 447. (Előző héten: 618.)
    - Halottak száma: 17. (Előző héten: 8.)
    - Kórházban: 97. (Előző héten: 359.)
    [forrás]

    Nő a fertőzöttség.
    "Az előző héthez képest további emelkedést mutat a szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja. A minták háromnegyedét emelkedő tendencia, kisebb részüket pedig stagnálás jellemzi. Emelkedő tendencia jellemző: Békéscsabán, Budapesten, a Budapest környéki agglomerációs településeken, Debrecenben, Egerben, Pécsett, Salgótarjánban, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja két vizsgált városban – Pécsett és Salgótarjánban – a magas koncentrációtartományba, egy városban – Kecskeméten – a mérsékeltbe, a többi vizsgált helyszínen pedig az emelkedett kategóriába sorolható."
    [forrás]

    (Az egészen imponáló, hogy egy hét alatt negyedére esett a kórházban kezeltek száma, miközben az emelkedő vírus koncentráció a szennyvízben már két helyen is elérte a legmagasabb kategóriát...)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák