Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    Tajvanon a COVID-19 oltás okozta halálozás meghaladja a COVID-19 okozta halálozást. Tajvanon a COVID-19 elleni védőoltás halálozási száma először haladta meg a COVID-19 okozta halálozást.

    (Observer Network News) 7-ével a tajvani oltás utáni halálesetek száma elérte a 852-t, míg a COVID-19 diagnózist követő halálesetek száma 844 volt. Az oltás utáni halálesetek száma először haladta meg a megerősített halálesetek számát.

    A tajvani egészségügyi minisztérium által kiadott "A COVID-19 oltást követő nemkívánatos eseményekről szóló közlemény" szerint Tajvan idén március 22-én kezdte meg az oltást. Ettől a naptól október 6-ig a tajvani oltást követő halálesetek száma elérte a 849-et.

    Közülük az AZ vakcinával történő oltást követő halálesetek száma volt a legnagyobb, elérte a 643-at; a Moderna vakcinával történő oltást követő halálesetek száma 183 volt, a tajvani saját gyártású "Medigen" vakcinával történő oltást követő halálesetek száma pedig 22 volt.

    A járvány kitörése óta, 6-án a megerősített COVID-19 okozta halálesetek száma Tajvanon 844 volt. Ez az első alkalom, hogy az oltást követő halálesetek száma meghaladta a megerősített halálesetek számát.

    A tajvani járványügyi parancsnoki központ által közzétett adatok szerint 7-én 4 új megerősített COVID-19 tüdőgyulladásos eset volt Tajvanon, amelyek mind külföldről érkeztek, és a megerősített esetek között nem volt új haláleset. Az oltást követően azonban 3 új haláleset történt. Az oltás utáni halálesetek száma még mindig meghaladja a diagnózis utáni halálesetek számát.

    Október 7-én a Kuomintang "törvényhozója", Ye Yulan egy Facebook-bejegyzésben egyenesen azt állította, hogy az életmentés céljából adott vakcina is majdnem megduplázta a COVID-19 okozta halálesetek számát, ami valóban meglehetősen ironikus és zavarba ejtő.

    Megemlítette, hogy a közelmúltban egyes tajvani kórházak arról számoltak be, hogy 25 embert hígítatlan oltóanyag-készletoldattal oltottak be, vagy az oltási dózis nem volt elegendő. 0,5 köbcentimétert kellett volna beadni, de csak 0,1 köbcentimétert adtak be. A netezők megemlítették, hogy az eredeti időpontot, hogy a Nemzeti Tajvani Egyetemi Kórházba kell menni a Moderna második adagjának beadására, megváltoztatták egy "magas színvonalú" vakcinára. Ez a sorozatos oltási problémák egyértelműen érzékelhetők. Az oltási halálesetek száma utolérte a COVID-19-ét. A halálesetek száma nem véletlen, és nem is véletlen.

    Azt mondta, hogy sokan önként beoltanák magukat a túlélés érdekében, és az illetékes hivataloknak nem szabadna az életmentő vakcinákat életveszélyes vakcinákká változtatniuk az ellenőrzés hanyagsága miatt. A szigetország politikájának megfelelően beoltott emberek megmagyarázhatatlan áldozatokká váltak a járvány alatt.

    https://eastvalleypost.com/taiwan-death-from-covid-19-vaccination-exceeds-death-from-covid-19/

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák