Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz tisn #31992 üzenetére

    Mar reg at kellett volna terni FFP2-es maszkra amit minden orszag meg is lepett ahol nem operettbohocok, droton rangatott babok "iranyitjak" a jarvanyugyi vedekezest.

    Es igen, a megfelelo fajta maszk rengeteget ved, sot legalabb olyan fontos vedvonal, mint a vakcinak.

    Nem kell full lezaras, csak akkor ha nagy baj van, de jelenleg pont abba az iranyba megyunk nulla vedelmi intezkedessel, hogy nagy baj legyen. Ez vagy azt jelenti, hogy idiotak vezetik az orszagot, vagy azt hogy szandekosan terelik az orszagot olyan allapotba, hogy a tavaszihoz hasonlo nagy baj legyen. Az utobbir allhat fenn.

    Csak maszk hordassal se a gazdasagnak, se az oktatasnak nem artanank. Ahogy tavasszal is, most is az a legsemlegesebb eszkoz. Maszkhordas belteren, kezmossas, es kezfertotlenito. Mindenki jarhat dolgozni, iskolaba rendesen. Aki meg gyanus, tesztelni kell oltastol fuggetlenul es ha pozitiv akkor otthon marad tappenzen, igazolt hianyzason, mint barmelyik masik korabbi fertozobetegseg eseten.

    Viszont mivel ezeket nem lepte meg a kormany, talan par het mulva mar nem lesz eleg ennyi es jon vissza minden szar ami tavasszal is volt. Jon majd a HO, a tavoktatas, a gazdasag melyrepulese, csak azert mert a kormany ugy kezeli az orszagot mintha csak valami SIM city lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák