Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Ringman #31701 üzenetére

    Foleg ha cserebe meg csak oda sem kellene koltozni. Nalunk is oriasi karokat okoz az embereknek nem csak anyagilag, hogy koltozni vagy ingazni kell egy amugy HO-ban elvegezheto munka miatt. Sokkal kevesebb irodahazra lenne szukseg, aminek a helyere mehetnenek lakasok vagy parkok, illetve eleve nem emelnek meg az ingatlanok arat. A forgalom is oriasit csokkenne, ami sokat segitene a nagyvarosokon, az ott elokon. A videk sem uresedne ki, maradna eleg csalad, gyerek hogy a helyi iskolak, ovodak is megmaradjanak.

    Nyugodtan mondhatjuk, hogy csak a HO-nak oriasi pozitiv hatasa lenne a gazdasagra es az emberekre is, akar videki, akar fovarosi, nagyvarosban elo. Az USA-ban is pl. a silicone volgybol elkoltoztek olyan allamokba az irodistak, programozok, ahol sokkal jobbak az eletkorulmenyek, a biztonsag, a levego, olcsobbak a lakasok, de jo mondjuk az Internetkapcsolat. Ott raadasul tobb ceg ki is jelentette, hogy a jarvany utan is maradhatnak, mert a HO nekik is sok penzt sporol, mivel sokkal kevesebb irodat kell berelniuk es meg azt is olcsobban tehetik meg, mivel kinalati piac alakult ki.

    Sok vezeto/tulajdonos viszont nem erti, hogy miert lenne jobb a HO, foleg azok akiknek a napja abbol allt hogy szetdelegalta meg a sajat munkajat is masra, aztan csak azzal telt a napja, hogy felesleges meetingeket hivott osszes es maszkalt irodarol, irodara ellenorizni.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák