Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz koncsik #2729 üzenetére

    számomra ijesztő látni, hogy a remény iránti igény (egyáltalán nem rád gondolok) országos szinten is milyen pillangó-hatást tud csinálni. valahol próbálkoznak, máshol meghallják, ott a gyógyszergyári érdek(telenség) elmélete, belinkeli a cikket, másutt felkapják és megnézik ők is 120 betegen stb. pillanatok alatt "a fél világ erről beszél".

    az ivermectinnek lehet antivirális hatása, lehet, hogy csinál valamit, ha szeded, de hogy ez bizonyítva nincs, az biztos. egyszer majd tudni fogjuk, hogy milyen genetikai faktorok mentén dől el, hogy valakit súlyosan elkap a korona vagy sem (tudom, a bécsi kutatók már gyanakodnak egy (két) génre), utána majd lesz érdemi vizsgálat.

    addig marad az, hogy valami marha messzi országban nincs is járvány, és "milyen furcsa", hogy ott szedik az ivermectint.

    :U

    amúgy egy gondolat: ha én egy lenkeidr vagy valami hasonló lennék, csinálnék valami vizsgálatot a vackomra. mondjuk bodorrózsa-csicseriborsó-gyömbér főzet. mondjuk 100 emberen. oszt, ha az jön ki, hogy akik szedték a vackot, jobban jártak, már publikálnám is. ha nem, akkor nem.

    elég sok peer review-ra váró tanulmányt olvastam, amióta kitört ez a kínai lepra, néha még az is felmerült bennem, hogy a CI=95% és társai részt csak copy-paste-tel teszik be :(

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák