Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz koncsik #23140 üzenetére

    Az nem biztato, hogy a haziorvos dont hogy mi legyen a harmadik. Alapbol sok orvos gondolom kockazatkerulo modon ugyanazt javasolja majd amit korabban kapott. A 4 honapot kicsit problemasnak tartom miutan az AZ-sek jo reszevel kivarattak 3 honapot az elso es masodik kozott. Igaz el lehet terni ettol is, de ki tudja hogy all majd hozza az orvosod. Ez kicsit olyan, hogy lehet, de valoszinuleg megsem. Az lenne a tisztesseges, ha az orvos javasolhatna, de a paciens sajat keresere kaphatna amit akar, persze esszeru hatarokon belul. Tehat nem kivansagmusor lenne, mondjuk 4 heten belul nem lehetne masikat kerni, haromfelet nem lehetne keverni.

    En AZ-t kaptam, igy nekem eleg lenne egy Pfizert, de akik mondjuk ket Sinot kaptak korabban, azok ne csak egyet kapjanak. Kulon kell valasztani a boosterre varokat es azokat akik vagy potencialisan vedtelenek vagy teszttel is tudjak igazolni hogy vedtelenek. Az utobbiaknak kell a 2 oltas valami masbol, ha kerik.

    Az is jo kerdes lesz jovore, hogy ha a kormany nem ker az EU altal megrendelt next gen. Pfizerbol, magan ceg behozhatja-e majd azt. Remelem nem arrol lesz, hogy hogy pont ezert nem rendel a kormany, aztan majd valamelyik NER ceg meg arulja dupla/tripla aron. Arra kicsi az esely, hogy jovore mar felejtos lesz ez a jarvany, olyan sokan nem kerik az oltast, illetve meg tobben hiaba kerik, nem kapnak mert az orszagnak nincs penze, vagy limitalt a keszlet... nem beszelve a teszkos Sinovac es hasonlo hulladekokrol, meg a "light" -kent arult vakcinakrol, amik talan adnak valami vedelmet, de lehet hogy nem eleget. Szoval boven lesz alkalma meg a virusnak tovabbfejlodnie.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák