Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Parci #2005 üzenetére

    " betegség után bármennyivel adható szuri, biológiai oka nincs, hogy ne lehessen"

    Mivel a betegség után sokkal gyengébb immunválasz alakul ki.

    Pontosan ezért írtam, hogy "mikor tudok kapni egy igazán jó oltást" és nem azt, hogy mikor kaphatok egy igazán jó oltást. Azaz ki, mit, hol, mikor fogja tudni nekem beadni a második (másfajta!) oltást, ha kiderül, hogy az első hatástalan volt. Ez még egyszer sem hangzott el a hivatalos információkban a kormány részéről.

    Biológiailag semmi akadálya nincs betegség után, mert közel sem olyan erős az immunválasz, mint az oltástól. Viszont az oltások egymásután már biológiailag nem adhatók, ha az oltások hatékonyak (80%-90%-osak), mert nagyon erős immunreakciót válthatnak ki. Az oltási reakciók nagyon erősek lehetnek és az esetleges mellékhatások, oltási szövődmények is felerősödhetnek.

    Mint írtam a kínai és az orosz vakcina hatékonyságával és biztonságával elméletileg nincs problémám. Azok jók! DE! A minőség biztosítással, a hatékonyság standardizálásával viszont már erős kételyeim vannak.

    A fentiek ellenére valószínűleg az oroszt és a kínait is be fogom adatni magamnak, ha egyszer sorra kerülök és nem lesz más.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák