Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz BlackV #17851 üzenetére

    Éppen ellenkezőleg! Pont az a baj, hogy jól emlékszem az un. járványügyi védekezésünkre. Aminek nem az lenne a lényege, hogy bármi áron oltási versenyt nyerjünk, hanem az, hogy megvédjük az emberek életét!

    Példa, hogy értsd: Bezársz két külön szobába 100-100 embert, és rájuk gyújtod. Mindkét csoportot egy másik parancsnok próbál megmenteni és egyetlen ajtón lehet menekülni. Az egyik csoportban nem közölnek az emberekkel információt arról, mekkora veszélyben vannak, nincs normális szervezés, és azt sem közlik, merre van a kijárat, viszont szereznek rengeteg vizeskocsit a tűzoltáshoz. Innen 20-an jönnek ki élve. A másik csoportban jó a kommunikáció, nem zárják el az információt, komoly szakmai szervezéssel és irányítással profi módon irányt mutatnak a kijárat felé, és hatékonyan mentik az embereket annak ellenére, hogy kevesebb a vizeskocsijuk. Innen 80-an jönnek ki élve.

    Kérdés: Ki végezte jól a feladatát és mire mentek azok, akik szarásig voltak vizeskocsival? A feladat az volt, hogy minél több embert kihozzanak élve a tűzből! A pont a megmentett életekért jár, nem a vizskocsik számáért!

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák