Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Góliát

    senior tag

    válasz EmberXY #6842 üzenetére

    Rendben kedves emberek. Amit látsz abban hiszel. Nincs vele probléma. Vizsgáljuk azt amit látsz. :R Mit látunk. Az emberiségnek van múltja. Építmények az egész bolygón és leletek, amik bizonyítják az ember eredetét. A földön több száz piramis van. Még magyarba is van. A pilisben. Nézz utána, és higgy a szemednek. Nem az egyiptomi a legrégebbi. A gróziai piramis több ezer évvel öregebb és magyar rovás írás találtak a belselyébe. HOPPÁ. Mi lenne ha azt írnám, hogy a magyarok ősei voltak a legrégebbi nép a földön és mitőlünk ered az tudás, írás olvasás. Mi lenne, ha semmi közünk nem lenne a finnugorokhoz? Ismered a mondást: a magyar nép megint szép lesz, még ha sóskútba tesznek és kerékalá tesznek is.
    Nézzük az ábrákat az ősi dolgokat. Nem hinném, hogy akik készíteték, mind gyogyósak és megakarták téveszteni a mai embert. Egyszer elmegy, de hogy az egész bolygón? Mindenhol arról írnak az titkolt írások, hogy leszálltak a mennyből az istenek, hajón és tanították őket. Na ez a gobális átverés. :) Oh.
    Hidd el mindenről hazudnak. Hallottál már a Háttérhatalomról, biztos kitaláció. A csillagszületikben nem számolnak be erről. Ne haragudjon, ha megsértek valakit.

    A sumérok idejében készült tárgyak:[link]
    Tayos tárgyai:[link]
    Sziklavárosok és épületek:[link] [link]
    Érdekességek:[link]

    Lehet látni a képeket?
    Nézegesd és majd jövök később.

    [ Szerkesztve ]

    Becsület-Tisztesség-Szeretet

Új hozzászólás Aktív témák