Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz somogyib #30600 üzenetére
Amikor Fantomas ilyennel lógott meg, akkor még nem léteztem.
Most még nem járok vele munkába, de a kettőből az egyik akár előrendelhető is lenne bármlyikünknek."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
somogyib
őstag
válasz RandomName #30601 üzenetére
"Most még nem járok vele munkába"
Fantomas-al én se járnék munkába.
-
koshmar
addikt
Hozzászólás.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Nikaré
őstag
Nem hozzászólás.
-
RandomName
senior tag
Izé.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
koshmar
addikt
válasz customer114 #30604 üzenetére
Válasz a válaszra.
-
EmberXY
veterán
Én meg már nem is látogatom a topikot.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz customer114 #30527 üzenetére
Sült parizer, tojással, sajttal, pirítós, natúr joghurt, vodka, sör.
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #30527 üzenetére
Lecsós alappal indított hagymás bab [két féle babból] házikolbásszal, sajtdarabkákkal, házi paprikakrémmel ízesítve. A képen látható már az ebéd lesz, mert a többi már bent a bélben.
Ilyen kompozíciót a CERN-ben se tudnának létrehozni.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #30617 üzenetére
Köszönöm, hogy a tudtomra adod, hogy mivel indítottam el ezt a témát a #30585-ös hsz-ben... [link]
Napról napra bebizonyosodik, hogy ha valaminek nincs értelme, akkor ennek a topiknak tényleg nincs.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #30621 üzenetére
Munka után már nem ér semmit, előtte kell, eddig még nem jöttél rá?
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #30622 üzenetére
Csak a jólvégzett munka örömére vagyok hajlandó alkoholt fogyasztani.
Ha ittam, akkor én már nem dolgozom.
Na jó, ma reggel kaja előtt is ittam egy korty vodkát, és nem is csináltam semmit délelőtt...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #30623 üzenetére
A munka örömére!? Ennek a kifejezésnek nincs értelme se nyelvtanilag, se sehogy. Ha előtte innád az alkoholt, nem beszélnél ilyen butaságokat.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
customer114
őstag
-
koshmar
addikt
F34R-rel chatelek redditen, ugye ti is leszarjátok?
-
F34R
nagyúr
válasz customer114 #30625 üzenetére
LEL>
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #30623 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Pár éve hívtak segíteni költözködni. Jajj igyak már sört. Mondom nem csak a munka után. Kb 8 órás volt az etap, 4 óra után a hosszas unszolásra elkezdtem inni... az utolsó 2 órában kb semmit sem csináltam.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #30635 üzenetére
Ha már látványos az eredmény, az régen rossz..
Én főként arra gondoltam, hogy ha netán szondáztatják a dolgozót - Murphy törvénye, hogy ha egyszer ittas vagy X év alatt, akkor aznap szondáztatnak, hiába előtte és utána 30 évig nem fordult elő ilyen eset -, akkor gáz lehet. Én nem szeretek magamon tudatosan támadási felületet hagyni, így is van épp elég, amiről még én se tudok.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30634 üzenetére
Normál munkaidőben én sem iszok soha, több okból sem.
Azonban volt egy hely, ahol ezt nem úsztam meg :
Cipruson dolgoztam pincérként, és volt egy román kollegina, aki már este 8 körül rendszeresen hasraesett a tálckákkal és hátra kellett vinni pihenni mert "fáradt".
Volt a bárban egy magyar csaj, Zsani, ő konkrétan úgy élt, hogy délután kettő fele felkelt, kávé+cigi, 4-re bement dolgozni a bárba, jött a töltés, este 10túl hajnalig szintentartás, majd hazament és bedőlt az ágyba. Mikor este 10kor nekem a műszakom után felmentem hozzá, sokszor kevert nekem valami koktélt, és rendszeresen látszott rajta, hogy már nem szomjasan tolja.
Május elejétől aug végéig én nem ittam munkaidőben csak utána a staff roomba. Igen ám, de a vendégek időnként akarták h igyunk velük, és egyszer a hárommal magasabb főnököm (Restaurant manager) meglátta amint visszautasítottam egy vendéget.
Hátrahívott és azt mondta, hogy igyak a vendéggel ha a vendég inni akar (később azért voltak trükkjeim h ziwania helyett vizet ittam, meg ilyenek). Majd este az egész Staff előtt bejelentette, hogy a vendéggel inni kell, SŐT... Ha úgy érezzük, hogy a munkavégzésben 1-2 feles segít, akkor hátul - semmiképp sem a vendég előtt - verjük le nyugodtan.
Na, attól kezdve, valahogy az egész Staff azt érezte, hogy neki kell 1-2 stampli már a műszak elején, és megszaporodtak a vendégekkel látványosan ivó felszolgálók is.
Ráadásul volt olyan, hogy a közvetlen főnökömtől kaptam egy literes üveg bontatlan vodkát, hogy az enyém, majd segít pörögni vagy akármi...
Valamint ha valami súrlódáés volt az alsó vagy a közepes főnökség és a beostottak köztt, akkor általában azonnal valami munkautáni staff roomos ivászatot szerveztek, és hogy, hogy nem valahogy mindig keresztülvitték az igazuk.így volt az, hogy volt egy munkahelyem ahol majdhogynem előírták, hogy igenis igyunk munkaidőben.
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #30638 üzenetére
ÓÓÓÓ, én szégyellem magamat xD
Szereted a hülye kérdéseket?
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #30637 üzenetére
Na, ez egy jó munkahely lehetett!
Ha a vendég úgy kívánja, akkor inni kell, ezek szerint a vendéglátásban is úgy megy ez, mint az üzleti életben, amit az ügyfél/vevő akar, annak úgy kell lenni és mindig neki van igaza.
Én nem lennék jó felszolgáló, mert utálom az embereket, kiszolgálni meg pláne utálnám őket, főleg ha bevernék pár felest, utána már inkább kidobó lennék (amíg engem is ki nem dobnának nálam képzettebb kidobók).[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #30641 üzenetére
Nem értem az okfejtésedet, logikai hibák vannak benne, aminek kijavítására NEM pazarlok el 1 megaflop-ot az agyamból.
F34R: nem is az erőszakoskodással van a gond, hanem a kekeckedéssel meg a különféle úri, sztár "allűrökkel". Sok vendég annyira nagy úr, hogy neki semmi se jó, na én az első alkalommal, amikor az ilyen belekötne valamibe, ugyancsak kötődnék gyorsan. Gyanítom, hogy a felszolgálóknak napi szinten sok ilyet kell elviselniük.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #30647 üzenetére
De itt az agyamról volt szó, nem a google szuperszámítógépeiről. Szerinted ha ebbe a topikba járok, hogy tudnék a megflopnál nagyobb nagyságrenddel számolni?
Egyébként az okfejtésedhez néhány lebegőpontos számítás is elég lett volna, csak dicsekedni akartam.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30640 üzenetére
Nem volt rossz munkahely egyébként, én szerettem csinálni, nagy volt a pörgés, főleg főszezonban, viszont emiatt rakétaként is teltek a napok.
Jó társaság, szép táj, (tenger pálmafák meg hegyek meg minden ami kell), szép orosz csajok, idegesítő ciprióták ... de hát na.
nekem is volt mikor azt hittem, hogy kihajítom a vendéget ....
Egyszer telibe öntöttem egy angol családot, na az nem direkt volt, a nagyobbik lány igencsak jóféle volt (20 körüli) és olyan dekoltázst villantott, hogy nem tudtam másra figyelni, ezért rossz sorrendben kezdtem el leszedni a dolgokat a tálcáról, és kiborult a kezemből, telibeöntve az egész családot... A durva, hogy a végén mikor mentek haza, külön odajöttek elköszönni tőlemA másik amit csíptél volna, hogy első nap azt mondta a restaurant manager, hogy dugjunk meg minél több orosz lányt, és kérdezni fogja időnként, ki hol áll. Később ez az ember megkérdezte tőlem (szeptember körül) az egyik orosz csajról, hogy tetszik-e? Mondom igen, erre megadta h melyik szobában lakik, és mondta h kapok egy órát. Felmentem a csajhoz aki nagyon nem értette miért is vagyok ott, eléggé kínos volt a helyzet (pedig nem azzal mentem hozzá h "dugni jöttem angyalom, 5 perc és itt leszel a farkamon", hanem rendesen elkezdtem vele dumálni stb. ) végül pár perc után visszamentem dolgozni.
Ez persze már a Xenia (egyik vendégünk volt, munkaidő után buktam le a restaurant manager előtt, hogy az egyik vendéggel csőrözök, de likeolta) meg Nadja (vele munkaidőben buktam le hasonló tevékenység folytatása közben) után volt. Aztán később még akadt egy "munkahelyileg támogatott" move-om Lisával is, szóval.. volt amiben nagyon tetszett a főnökség hozzáállása.
Persze megvolt az árny oldal is, mert jártam úgy, hogy bementem szabadnapomon kajálni, és megkaptam, hogy kaja után ugyan álljak már be, dolgozni, ha már úgyis ott vagyok. (egy idő után inkább külső kajáldákba mentem szabadnapomon, ígyis előfordult, hogy behívtak hosszabb-rövidebb időkre)Meg azért mint semmi ez sem volt tökéletes... Elég ha arra gondolok, hogy voltak kollégák akik sokkal több pénzért sokkal kevesebbet dolgoztak, csak mert görög/Ciprusi...
hajjjajjj kéne már blogolnom erről az egészről, csak mikor meg nekiülök, hogy na most írok erről, akkor üres lesz a fejcsiInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest