Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #31200 üzenetére
Az ilyen törzsolvasói játékoknál annak van inkább esélye, aki legalább napi/heti szinten követi a MA-t, és akkor sem csak a híreket/teszteket olvassa, hanem a blogbejegyzéseket is.
Én egy időben így voltam vele, de most nem sok esélyt adok magamnak. Azért megpróbálom...hátha.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #31201 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján nekem a nem törzsolvasói játékoknál se volt esélyem, talán egyszer voltam kalapban, akkor se nyertem szart se, nem látom értelmét a játéknak.
A múltkor megpróbáltam, amikor ugyancsak hirdetted itt, akkor asszem egy kérdésen hasaltam el, úgyhogy végérvényesen befejeztem az itteni játékokat.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #31205 üzenetére
Képzeld, milyen lenne, ha pont akkor nyertél volna, amikor nem is voltál kalapban, netán nem is játszottál... Biztos mérges lennél, ezért állandóan játszanod kell, nehogy kárbavesszen az eddig beleölt energia.
Én meg simán leszarom, egy percet nem cseszek el ilyesmire (már annyiszor megtanultam, és csak időnként szegem meg, de akkor sincs értelme), nekem a szerencsével van egy furcsa "alkum", általában az életben - eddig legalábbis - mindig kihúz a szarból, cserébe viszont nem nyerek szart se.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Magyarországon mindenki magyar, csak Pál inka ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #31206 üzenetére
Vagy úgy jár, mint én. :)
Laptiming youtube csatornán kisorsoltak, hogy nyertem pár Dewalt apróságot.
November elején.
És azóta semmi.
Egyszer reagáltak egy Insta posztomra, és ennyi.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #31210 üzenetére
Mert nagy valószínűséggel csak marketing fogás volt, hasonlóan mint kb a facebookon is lévő nyereményjátékok 101 %-a. A lényeg mindig csak az, hogy ossza meg a nép, minél többen lássák, kommenteljék szarrá, másnap már úgyse emlékszenek arra se, hogy mit hova kattintottak, elvégre egész nap azt csinálják. Én ezért nem szoktam kommentelni se már, meg irtom a reklámokat is ahogy csak tudom, egyszerűen annyira fel van hígulva a közösségi tér, hogy semminek nincs már értéke. Nagyon meg kell válogatni, hogy mire cseszi el az ember az idejét, ha nem akar valakinek pénzt keresni a tudta nélkül, sajnos ilyen a google és a facebook is, még talán a ph-nak el lehet tűrni, de másnak nem.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #31212 üzenetére
Azért Twitchen/Spotify-on eddig volt pozitív tapasztalatom.
Nyertem már pl MSI egeret, meg pár apróságot...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #31218 üzenetére
Nem olyan régi kép lehet ez, utoljára 2016-ban esett csütörtökre április 28-a.
Nem is öregedtél olyan sokat a #31216-hoz képest.
Csak egy kérdés maradt: hogy a "barátokkal" megfogalmazás teljesüljön, ahhoz tudni kéne, hogy az a legalább +1 barát hol tartózkodik a képen?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #31222 üzenetére
Lehetséges. De egy valami még akkor is fura: délután 1-kor még ágyban?
Nagyon lusta népség ez.Up the Irons!
-
customer114
őstag
válasz RandomName #31222 üzenetére
Pulzust mér rajta?
-
somogyib
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #31237 üzenetére
Akkor te vagy a baloldali?
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #31239 üzenetére
A takaró alól nézve.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #31244 üzenetére
Az utolsó mondat mit jelent?
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #31246 üzenetére
Jajj ne, akkor már inkább a #rikimártineeee...
Az ilyen vargairén szintű tartalmak miatt a világ atomrobbanásért kiált!Up the Irons!
-
customer114
őstag
válasz customer114 #31246 üzenetére
39:23-nál [link]
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #31248 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #31248 üzenetére
Bírom Zolibát, de mostanság már nagyon rájátszik ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest