Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a openwrt sikeresen a vasra, sikeresen varázsoltam magamnak LiCI-t is, minden jól ment, de az egyik wifi config után behalt a cucc. Újraindítottam a ledek rendesen villognak mintha nem lenne semmi baj, de sehogy se érem el a router-t Mit basztam el? Van megoldás? -
Doosa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29746 üzenetére
Persze kábelen próbáltam
putty-al és böngészőből is.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29750 üzenetére
Elkezd villogni a sys de nem tudok így se csatlakozni. Ami nagyon fura az az h olyan mintha nem lenni ip címe a routernek. Nekem is ilyen ip-t oszt alapból hogy: 169.254.9.63 (lekértem utána a 192.168.1.2-t) pedig ehhez aztán tényleg nem nyúltam. Így néznek ki az alap beállítások amiket a gép dob.
Azért kösz a helpet. -
Doosa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29755 üzenetére
Ahha, és a telenet-et a 192.168.1.1-re próbáljam kapcsolni mert, amikor így teszek akkor bejön egy üres console ahová ugyan tudok írni de fél perc után bezár, és szerintem nem sok vizet zavar akármit írok oda.
-
Doosa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29757 üzenetére
Így csináltam ahogy a videóban van. Megpróbáltam most pingelni is, természetesen semmi. Szóval van egy routerem amivel ledeken keresztül tudok kommunikálni, de legalább nem tégla Szerintem visszaküldöm garanciába, szerintem velük se fog szóba állni, úgyhogy arra számítok h kicserélik.
-
Doosa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29759 üzenetére
Én sem értem, annyi csináltam, hogy SSID-t változtattam meg jelszót raktam és alkalmaztam, majd vártam és vártam, de onnantól már halott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest