Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza107
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy vótmá', de az akkor írt hozzászólásokkal nem mentem semmire, valszeg a bénaságom miatt.
Szóval adott egy 1043 V3 router, rajta egy suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 build. Hozzácsatolva egy 1 GB (262 MB) pendrive swapnak, illetve egy 2 TB vinyó az egyebeknek, illetve ezen hoz létre egy transmission mappát. Nem rég a router nem mentette el a beállításokat, a transmission rendben működött. Csináltam egy visszaállítást Luciból, a swapot és a vinyót, de a transmissiotn nem tudom napok óta működésre bírni, mindig ezt írja ki:
404: Not Found
Couldn't find Transmission's web interface files!
Users: to tell Transmission where to look, set the TRANSMISSION_WEB_HOME environment variable to the folder where the web interface's index.html is located.
Package Builders: to set a custom default at compile time, #define PACKAGE_DATA_DIR in libtransmission/platform.c or tweak tr_getClutchDir () by hand.Próbáltam a basicet felrakni, de az írja ki, hogy a platformnak megfelelő filet válaszak,
Szóval a transmission működésre bírásában kellene segítség, lehetőleg úgy, hogy luciból meg tudjam oldani. Sajnos a linux nem barátom, így azzal nem vagyok előrébb. Valamikor gépészkedtem még régen a Putty-al, de elkopott a tudás.
Előre is köszönöm!
-
szasza107
csendes tag
Üdv!
Előre is bocs a lámázásért, de meghaladta a képességeimet a probléma. Adott egy 1043 v3-as router, amihez eddig is és korábban is csatolva van/volt egy 2 TB winchester. A routeren suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 firmware. Kb. 3 hete megint megtelt az overlay, nem tudtam módosításokat elmenteni, ezért reseteltem. Korábban mindig sikerült gond nélkül a wifit, csatolást, transmissiont visszaálllítani a lucy-ban. A legutolsó reset után sehogy nem sikerült a HDD felcsatolása, amit leginkább formatálás nélkül kellene megoldani. Erre kellene valamilyen megoldás, segítség. Próbáltam a ki-, be kapcsolást a HDD, próbáltam Lucyban és HDD managerben is, de nem jutottam semmire.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szasza107
csendes tag
Üdv!
Sajnos megint megakadtam és sem a "legjobb barátom", sem a fórum kereső nem segített. Adott egy 1043 v3-as router, rajta suste 0.8.1. verziós OpenWrt. A routerhez wifin csatlakozik 2 médialejátszó, 3 laptop és mobilok. A routerhez még egy 2 TB-es Samsung vinyó csatlakozik USB kábellel, rajta nézegetni valókkal. A médialejátszók és az androidos mobil látja a vinyó tartalmát, míg a laptopok pár nap/hét eltéréssel (win10 alatt) már nem látják a hálózatban a vinyón lévő könyvtárakat, sőt a magát a vinyót sem. A hibakereső és egyéb csatlakoztatási lehetőségek nem jártak sikerrel.
Bizonyára annyira egyszerű megoldásról van szó, hogy csak én nem látom most a megoldást, mint fától az erdőt.
Ha van valakinek ötlete, megoldása akkor szívesen venném. Előre is köszönöm a segítséget. Szép napot!
-
szasza107
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy V3-as router, rajta suste 0.81-es rendszere. A routerre felcsatolva egy 2 TB-s vinyó, ide jönnek a filmek a transmission -tól. A routerhez még csatoltam sda3 néven egy 8 GB-os pendriveot - gondoltam ott nem telik meg állandóa az overlay tároló. Most a router ugyanazt produkálja, amit akkor mikor az overlay megtelik, de ez most a csatolt pontoknál nem látszi. Ezzel práhuzamosan nem tudok módosításokat menteni és a transmission 100 kb/s-os letöltését sem tudom módosítani.
A transmission felületén pedig a egy torrentet futtatva is 5-190 kb/s között ingadozik a letöltési sebesség, egy-egy percen belül is. Szerintem ez ennél stabilabb és gyorsabb is volt.
Sajnos megakadtam, nem találtam a hosszászólások között megoldást. A routert többször újraindítottam már. Képeket most nem tudok sajnos csatolni.
A megoldásokat előre is köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs