Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    válasz #LittleG #69003 üzenetére

    Szia!

    Jól teszed, hogy óvatos vagy, és nem ugrasz bele egyből.

    További olvasnivalót is felsorolnék:
    - A legkorábbi infóim nekem is az általad linkelt tothszabi.info-ról származnak, de ahogy te is sejted, néhány dolog már könnyebben megoldható frissebb rendszerrel, stb. De helytállóak az információk.
    - A következőnek szerintem olvasd végig vargalex fórumtárs korábban a nagy tömegnek szánt firmware-jének tájékoztatóját és changelog-ját [link], annak ellenére is, hogy még mindig nem ezt a verziót fogod feltelepíteni. Mindenesetre már néhány újabb dolog és lehetőség, melyet a routerrel lehet kezdeni, már megmutatkozik. (Az írás első felében lévő felsorolást átugorhatod, az utána lévő szöveget elég elolvasnod.)
    - Végül egy rövid leírás, mely az előzőek után lehet, hogy nem fog már újat mondani suste fórumtárstól, de talán valamennyire rendezi a gondolatokat, és irányba állít.

    És a kérdésedre is válaszolva:
    Gyári rendszerről factory verziójú végleges firmware felrakása után egyből mehetsz (menj) a LuCi felületre, mert azt alapból tartalmazza, és ott mindent könnyebben be tudsz állítani, mint parancssorból.

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák