Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz MaUser #45761 üzenetére

    Mondjuk számomra az nem derült ki a hsz-edből, hogy ez most, vagy negatív vélemény volt részedről! Én az elején azt hittem, hogy dicséred a vasat, egészen addig, még azt nem olvastam, hogy "legalább egy napig*"! Aztán itt átváltasz némi kritikába, majd ismét pozitívan kezded látni a dolgokat, az időkapcsoló lévén! :)

    Itt jegyezném meg, hogy a kis fogalomzavarodat letisztázzuk, hogy a reset, és a reboot nem azonos! Attól, hogy egy-két percre áramtalanítod a cuccot, az még nem reset, csak újraindítás! Reset az, amikor a reset gomb nyomva tartásával, vagy menüből, gyári alapbeállításokra teszed vissza a routert!

    De, hogy reagáljak is az olvasottakra, ezzel én így cseppet sem lennék elégedett, no ha nem egy garanciáztatható a hiba, de akkor is nonszensz, hogy tizenezer ft-os router képes stabilan működni akár egy egész napot is! Más megoldás híján falhoz vágnám úgy, ahogy van! :)

    Nem egy professzionális business modellről van szó, így nem is várom el, hogy éljen túl egy atomcsapást, de azért nem ártana, ha mondjuk normál - és nem kímélő 70-80 kapcsolati szálas - üzemben stabilan tudna menni mondjuk két hetet, egy hónapot folyamatosan! Amit fentebb leírtál, azt egy 1500Ft-os SMC is kiszolgálja!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák