Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Újrahúztam a routerem 12.09 Attitude Adjustment-el. Nehéz döntés volt, de sajnos meg kellett tennem, mert nem fért fel /overlay formázása után se a OpenVPN a routerre.
Szóval lenne egy olyan kérdésem, hogy pár dolgot vargalex FWjéből fel tudok rakni? Vagy esetleg az megoldható, hogy vargalex FWből egy "csonkított" változatot csinálni, amiből ki tudom szedni a számomra felesleges csomagokat?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
MODERÁTOR
-
LógaGéza
veterán
válasz Intruder2k5 #45155 üzenetére
Az tudom, hogy ott vannak, ezért gondoltam, hogy újra kell fordítani, csak nem tudom, hogy vargalex-nek van-e nyilvános forrása.
Próbáltam a Gargoyle-t, nekem nagyon nem tetszett, ragaszkodnék a OpenWRT + Luci pároshoz
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #760 üzenetére
Sziasztok,
ez alapjan a hsz alapjan flasheltem owrt-re ddwrt 1043-ason, ssh-n keresztul. Kiirta, hgoy rebootol, de most a power folyamatosan vilagit, a lan 1-4 es a wan lampa egyszerre, szabalyos idokozonkent felvillan, ill. elalszik. pingelni nem lehet. Kuka?
root@sto:/tmp# mtd -r write fw.bin firmware
Unlocking firmware ...Writing from fw.bin to firmware ...
Rebooting ...telnet ablak bezarodik, a win azt mutatja, hogy nincs bedugva kabel...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #45161 üzenetére
Hogy rohadjon akkor meg...
Debrecenben van valaki, aki meg tudja oldani? Bar gondolom ahhoz szet kell szedni, akkor meg bukom a garit.
Mennyi ideig tart legariztatni egyebkent? Hetekre szamitsak?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #45163 üzenetére
Es a boltosok szoktak huzodzkodni ezert? Vag ya gyarto nem fogja visszadobni? Vagy ebbe mar az se fog eletet lehelni?
-
MODERÁTOR
válasz sto1911 #45164 üzenetére
Tudtommal eddig soha senkinél nem foglalkoztak azzal, hogy OpenWrt volt rajta! Ezt itt senki sem jelezte! Persze ezt azért Te se mondd, annyit mondj, hogy este még ment, majd reggel nem volt net, áramtalanítottad, majd vissza, és már csak ennyit csinált! Nem szokták javítani, cserélik!
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #45165 üzenetére
Ez csak termeszetes, hogy nem mondom, koszi a tanacsokat, drukkoljatok
-
LógaGéza
veterán
válasz Intruder2k5 #45157 üzenetére
Küldtem neki egy PÜ-t, hátha
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
SzelGa
csendes tag
@Vargalex: minden kiválóan üzemel, hálás vagyok a segítségért.
Összekötöttem a 2 routert a videós bemutató alapján, 1 kérdés merült fel, a második router mögül hogyan tudom elérni az első routert?
-
vargalex
Topikgazda
válasz SzelGa #45168 üzenetére
Szia!
A második router mögül minden gond nélkül el kell érned az első routert és a rá csatlakoztatott eszközöket. A fordított irány nem megy a videón látható megoldással, mert ebben az esetben a második router is NAT-ol. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a Routed Client with relayd kell neked. Lehet, hogy erről is kellene egy videót csinálni.
Alex
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz LógaGéza #45156 üzenetére
Nem tetszett... tipikusan funkcionalitásban kell domboritani inkabb, nem?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
LógaGéza
veterán
válasz wwenigma #45171 üzenetére
Amikor próbáltam, az volt a fő feladata, hogy egy Bridge-et megcsináljon vezeték nélkül két router között. Látszólag minden rendben volt, a beállítások stimmeltek, csak épp nem működött
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
hgabor1
csendes tag
válasz nadpaat #31003 üzenetére
Nálam is Openwrt firmware csere volt, de az a híres Openwrt igazán egy darab vacak Visszaraktam (volna) egy gyári firmwaret és azóta indulás után világít a pwr led és 5 mp-enként az összes led felvillan. Tud valaki megoldást erre a problémára?
Ui: áramszünet nem volt...
Gábor
-
raidx
őstag
válasz sto1911 #45174 üzenetére
Amikor az enyémet gariztatttam: Vissza vittem a boltba, egy hét múlva mentek Pestre és adták le, három hét múlva érkezett vissza a nagykerbe de azon a héten már nem mentek érte úgy hogy összejött a duplája mire visszakerült hozzám. Nem is gariztattam volna de más baja is volt.
Más: Érdemes a WR1043ND (V 1.8) memória bővítésével foglalkozni vagy inkább lecserélni nagyobb memóriával rendelkezőre?
@valószínüleg nem figyeltél oda és booloderes gyárit raktál vissza! Ha van jártasságod az elektronikába, van leírás az újra élesztésről. Ha nem vagy elég tapasztalt kérd meg vargalexet privibe hátha megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
vargalex
Topikgazda
válasz hgabor1 #45176 üzenetére
Szia!
Nincs semmi gond az OpenWrt-vel, sokan megelégedéssel használják. Mondjuk itt ez az egyetlen hozzászólásod, így ha kérdeztél volna, lehet, hogy lett volna megoldás a gondodra. Egyébként mi volt a baj az OpenWrt-vel?
Gyaníthatóan boot-os gyári firmware-t sikerült visszatöltened, így hibás firmware miatt folyamatosan újra boot-ol az eszköz (ezért látod, hogy x mp-enként felvillannak a ledek). Soros porton javítható.[ Szerkesztve ]
Alex
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #45175 üzenetére
De ahhoz szet kell szedni, nem? Akkor meg buktam volna a maraddek ket ev garimat. Van potrouterem, most azt hasznalom. Welcome back 54Mb/s!
@raidx: nekem elso korben mazlim van, holnap viszik el
A DDWRT-tol toltottem le, amit felraktam, konkretan ezt: tl-wr1043nd-webflash.bin. Csak atneveztem elotte. Tobbszor valtottam mar oda-vissza, sosem volt gond vele...[ Szerkesztve ]
-
-
paulo92
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan megoldás, amivel 3600-on a vargalex-féle buildet resetelni lehetne? Az a gond, hogy nem érem el sehogysem a routert Próbáltam böngészőből, hibát írt, putty alatt szintén, egyedül úgy engedett be, hogy ip címet statikusan 192.168.1.2-re állítottam és telneten keresztül sikerült belépni. Pingelés szintén megy. Tegnap esete kikapcsoltam a routert, de ma reggel már nem akart betölteni semmit Régebben mintha itt olvastam volna, hogy valamelyik két gomb együttes nyomva tartása esetén betölthető egy webes felület, ahol vissza tudom rakni a gyári fw-t/vargalex-félét. Ha tudtok valami megoldást javasolni, azt megköszönném!
Válaszotok előre is köszönöm!
Zoli -
MODERÁTOR
válasz paulo92 #45181 üzenetére
Szia!
Igen, valóban van egy különleges eljárás a beállítások eredetire történő visszaállítására! Ez annyiból áll, hogy az áram alatt lévő routeren a reset gombot nyomva kell tartani 5-10mp-ig, majd megvárni amíg a router újraindul! Csak ez nem annyira publikus...
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz paulo92 #45181 üzenetére
Ha a telnet bejön, akkor nyisd meg, és adj ki egy firstboot parancsot. Az is visszaállít mindent gyárira.
-
paulo92
tag
válasz vargalex #45185 üzenetére
A legújabbat tettem fel még nyáron:
openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.binHát próbáltam failsafe módban is ez alapján: http://klseet.com/index.php/tl-wr1043nd-ver18/reset-failsafe-revert-to-factory
Lehet rosszul tettem?
Ledek amúgy rendesen felvillannak mikor elindítom, jelzi, hogy melyik portra van dugva a gép stb... Viszont teljesen elérhetetlen. Ha statikus címet adok a gépnek, akkor be tudok lépni telneten keresztül, de ha nem én adok a számítógépnek ip címet, akkor csak a ping megy és ssh-n visszadobja a csatlakozást
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hgabor1
csendes tag
-
paulo92
tag
válasz Intruder2k5 #45188 üzenetére
Hát telneten elérem, most pl anélkül is, hogy megváltoztatnám a számítógép ip címét. A linkelt leírást is végigcsináltam, de ugyan úgy állok Továbbra sem tudok belépni sem lucin sem ssh-n keresztül. Pingelés továbbra is megy.
-
hgabor1
csendes tag
válasz vargalex #45178 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod! Nem ment rajta a wifi.. És sajnos nem volt időm, mert egy barátom anyukája kórházba került és sos kellett neki egy gép és azzal voltam elfoglalva, ezért (bevallom, kevés időt szánva a témára) visszaraktam egy gyári firmware-t.. Mert hát ki gondolná, hogy épp egy gyári cucc fogja kinyírni a routert, az azért mégiscsak nonszensz. Persze, ha nem gyárival próbálkoztam volna, kérdezek, de ez most olyan hogy ha kérsz egy korsó sört és láthatóan sör van a kancsóban, nem kérdezel rá, hogy ez sör?
A javításnak milyen lehetőségei vannak? (miskolci vagyok, csak ha esetleg küldeni kellene valahová...)
Gábor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hgabor1 #45193 üzenetére
Húszemeletes mögé elhozod és van 10 perced akkor megoldjuk...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest