Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Valami miatt piszkosul sokáig tart míg elindul... Fekete képernyő és "homokóra", aztán 1-2 perc elteltével bejön és tökéletesen fut... 32 bites Windows7-em van.
═════════════════════════════════════════
-
Kareszovics
addikt
válasz RootRulez #352 üzenetére
Tologatom, de van ez a "Dungeon-sorozat", ahova Gar! (asszem) adja a questeket, meg ilyenek és ott még nem találtam Warp gateket, ezért nem tudok haladni az alap mellékküldikkel. (egyszerre két town portal kapu nem lehet nyitva ugye )
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
SajtosKenny
csendes tag
hi.megjelent hozzá multiplayer mod
-
whatever
aktív tag
Torchlight II will retail for $19.99 USD, the same price as the original Torchlight
-
Zolás
addikt
Játszik még valaki ezzel a játékkal? Nemrég a nagy kuponcsereberébe szereztem egy példányt, csak nem tudom eldönteni, cserebere tovább, vagy megtartsam.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mr X
veterán
Üdv!
Arról van valakinek infója, hogy ha megveszem 576-nál, akkor be tudom-e regisztrálni Steamre?
-
törölt tag
Csak a demo-ban nem lehet felbontást állítani, vagy a teljes verzió is ilyen béna? (Demo felbontásállításkor egyszerűen kilép.)
-
törölt tag
Akkor hogy akarják eladni a demo alapján, Mert engem már ezzel sikerült eltántorítaniuk tőle. CRT-m van, és az asztal felbontás alacsonyabb,mint amin játszani szoktam. Nem fogom csak azért jelentősen és feleslegesen magasabb felbontáson használni az asztalt, mert egy játék demója idétlenül van megírva.
Azt nem értem ha a játék képes kiolvasni a monitor által támogatott felbontásokat, akkor miért nem hajlandó elfogadni azokat indítási felbontásnak.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Úgy rémlik, hogy az esett tárgyakat eddig kiemelte azzal, hogy kiírta a nevüket, de most csak az ALT lenyomásakor emeli ki a cuccokat.
Én állítottam el valamit és valami el lett nyomva? Vagy netán eddig is így volt?
daa-raa (nekem) Ezek a felbontások vannak a teljes verzióban:[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Megint nagyon jó otletek vannak benne, némelyik nekem hiányozni fog a Diablo 3-ból. Például a harc kozben feltoltodo, passzív bónuszokat adó charge bar okos dolog, meg a pet-rendszer is hasznos: Nem kell visszamenni a boltoshoz ha el akarsz valamit adni, csak odaadod a neki és hazakuldod. Meg kisebb varázslatokat is meg lehet nekik tanítani stb.
Végulis részben mindketto benne lesz a D3-ban. Barbár meg monk energiája picit hasonló a charge bar-hoz, de nem ugyanazt a célt szolgálja. Meg lesznek followerek is saját képességekkel bár annyira nem hasznosak mint egy pet.
Ja, találtam egy ilyet:
40% inc. magic find Kár hogy a bétában nem lehet felhúzni ezt a csimmát. -
RootRulez
félisten
válasz FehérHolló #371 üzenetére
Igen, de az csak addig írja ki, ameddig nyomva tartom. De alkalmanként jobb, ha nem kell nyomvatartani...
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valahol meg tudom rendelni a dobozos verziót?
576-ba néztem, de nincs raktáron.Köszönöm! -
Bencus88
nagyúr
itt találtam megbízható az üzlet?
-
félisten
Üdv!
Gondban vagyok! A vanquisher-emmel elakadtam az egyik pályán - no nem a monszták miatt, hanem mert beragadtam az egyik sarokba, így ni:
Innen az istenért nem akar kimozdulni a figura, még a portált sem akarja használni, és nem tudom, hogy mit tehetnék. Volt már valakinek ilyen gondja?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Hühh, köszi!
Mákom volt: a robbantós skill-ek nem használtak, de aztán ész nélkül nyitogatni kezdtem town portal-okat, amik véletlen helyen jelennek meg. A negyedik, vagy ötödik aztán pont a csajszin nyílt meg, így el tudtam tűnni a városba.
Nagy kő esett le a szívemről, nem akartam volna előről kezdeni..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
haromegesz14
aktív tag
Fame csak a küldetésekért és nagyobb mobokért jár? Nem lehet valahogy többet kicsikarni belőle?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Speeedfire
félisten
Nem készült még hozzá online game mod?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest