Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz cellpeti #299 üzenetére
mindenhol írják hogy milyen jó játék, meg hogy mennyire hasonlít a diablora
valóban hasonlít, de pont az hiányzik belőle, ami a diablot naggyá tette, azaz a multiplayer
single részt nagyon hamar meg lehet unni, teljesen monoton questek, pályák, a történet se valami nagy szám
abban meg hát nincs nagy élvezet hogy offline egyedül ölöd a mobokat a jobb cuccok reményében(persze ha valaki ezt szereti...)
nemrég volt 4€-ért akciósan, akkor megvettem, annyit megért az a pár óra, de többet semmiképp sem...
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Szerintem ez nagyon unalmas játék...mész nyesegetsz...mész nyesegetsz...
Tigris, tigris, csóvafény...
-
attiati
veterán
áruljátok el, hány pályás ez a játék?
32 körül már marhára kezdem unni
De már végig kéne tolni. -
Kareszovics
addikt
válasz Kareszovics #312 üzenetére
Probléma megoldva, előbb kérdeztem, mint Google-t használtam.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Tim82
félisten
CD Galaxisban 07.09-én vettem át a DVD-tokos verziót. Szeretem, ha megvan polcon.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wolverine
félisten
Tavasszal jön a Torchlight 2, először ismét digitálisan. Lesz benne felszíni kalandozás - és co-op!
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
Sziasztok,
Lenne egy hülye kérdésem.
Nemrég kezdtem el a Torchlightot, ez az első ilyen típusú game amivel játszok, szóval nagyon fura, hogy egérrel kell mozgatni a karaktert meg rá kell kattintani az ellenfélre stb.
Leginkább ott vannak problémáim amikor több ellenség jön, a kutya is támadja őket, meg használja a varázslatokat én is támadnám őket mondjuk valami kézi fegyverrel s kb. egybefolyik ott mindenki mindenkivel és marhára nem tudom eltalálni, hogy hova kattintsak, sokszor van, hogy csak táncolok az ellenség körül.Ez csupán megszokás kérdése lesz vagy van valami jó módszer rá, hogy mondjuk amennyiben több ellenség van körülöttem akkor amint meghalt az egyik, támadja a másikat vagy bármi más ami megkönnyíti ezt a dolgot, mert ez már néha kezd felhúzni rendesen.
Amúgy nagyon bejön a game, eléggé addiktív.
-
Wolverine
félisten
Érdemes Area-of-Effect (AoE) támadásokat használni, amelyek egy területen belül minden ellenfelet támadnak Néha az is hasznosabb lehet, ha nem az egérre bindelsz, hanem az action bar valamelyik billentyűjére - így egyszerűen a kérdéses ellenfél felett tartva a kurzort az adott billentyűt megnyomva őt fogod támadni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
válasz Wolverine #319 üzenetére
Alchemistel vagyok s az alap varázslat(talán Ember Bolt a neve) pl. tök jó, mert távolról tudom őket támadni, nem is kell pontosan becélozni és elég erős is, csak a mana ugye egy fogyóeszköz.
Olyan skillek/tárgyak lesznek a későbbiekben amik a mana-t gyorsan tolják visszafele?
Az action bar gondolom a képernyő alsó részén lévő, 1-9-ig konfigolható számokat jelentené, de oda nem tudok ilyesmit berakni, meg úgy alapból nem konfigolható ebben a gameben a bindelés ahogy láttam. -
Wolverine
félisten
Ha egy tárgyat (pl. healing vagy mana potiont) akarsz letenni az action barra, akkor inventoryból húzd le az ikonját; spellnél a skilltree-ből, vagy a karakterlapról (ha dropból tanulható spell) kell ugyanezt megtenni
-
addikt
12-es szinten vagyok, normal nehézségen játszok, az normális ezen a szinten, hogy akár úgy is tudok haladni a játékban ha meg sem támadok senkit?
A kutyám, az impek és a golem kb. mindenkit elintéz.
A későbbiekben nehezedik azért a game vagy a normál szint az tényleg ennyire könnyű? -
addikt
-
addikt
Közbe kezdek rájönni, lehet az is a probléma, hogy elkóboroltam, mert olyan küldik vannak még nálam amik 3-400 XP-t adnak, míg más küldik meg már 4000.et adnának, a bánya 3. szintjén kell pl. kinyírni valakit, én meg már valami Dungeon map 7. szintjén mászkáltam, mert van amelyik questnél nem írja, hogy melyik helyszínen kell végrehajtani, csak találjam meg valahol és kész, én meg nekiálltam keresgélni.
Meg volt egy fószer a Town-ba aki nyitott maga mellett egy teleportot mikor felvettem tőle a küldiket s ott addig csináltam míg el nem fogytak, szerintem itt túlzottan feltápoltam magam.Kipróbálnám nehezebben, de már nem akarom az elejéről kezdeni, inkább most végigmegyek így, hátha tényleg csak ez a gáz, hogy túl sok mellékes gyilkolászást csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Megjelent a játék 90%os magyarosítása!
De nekem olyan gondom lenne,h kidob a játék visual c++ hibával.
De egyedül ennél a játéknál,a többi játéknál nincs gond...
A játék a legfrissebb 1.5(vagy 1.15).
Amúgy vki tud adni tippet,h érdemes gyűjteni a rózsaszín összeillő cuccokat?
Mert gondoltam térképeket veszek,és nem haladok a küldikkel,de sose fogynak el a térképek...Avatar
-
ArchElf
addikt
A térképek csak plusz küldik, hogy ne haladj túl gyorsan a főszállal (ha nem akarsz). Abból mindig van utánpótlás (és kb a szintednek megfelelő). Néha még droppban is van térkép.
Küldikből:
- fő küldetésszál
- mellékküldetések (a visszatérő portál felett)
- random "küldik" (vásárolható/droppolt térképek)AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
Egy kis segitseg kellene.
Egy ilyen varazslo karaktert kezdtem el a harcos után, es kicsit megakadtam.
A varazslatok erejet mivel tudom novelni?
Sajnos az a helyzet, hogy staffal sokkal nagyobbat utok mint varazslatokkal -
Wolverine
félisten
A főszál véget ér, de a dungeon nem.
#333: van olyan stat, ami a spellek erejét növeli, de nem ugrik be a neve Plusz célszerű erre költeni a skillpontjaidat is.
-
addikt
Alchemist karakterrel, ha leginkább olyan skillekre mentem rá, amikkel segítőket tudok megidézni, akkor jó taktika, ha a defense-re nyomok minél több pontot, hogy nehezebben tudjanak sebezni, a magicre pedig kevesebbet, mivel annyira sokat nem használom a sok segítő miatt, így nem kell olyan erősnek lenni a varázslatoknak, jól gondolom?
-
GAbre
veterán
Üdv!Lehet jó mostmár a magyarosítás,nem dob ki a játék,töltsétek...
-
De4d
őstag
Üdv.
Egy pár infó kéne a tochligtal kapcsolatban.
1, melyik az a mod amivel 0-ni lehet a skilleket ugyanis egy szép bugba ütköztem, rátettem 1 skillre pár pontot a legközelebbi betöltésnél más skillen volt az pár pont. Illetve kipróbálnám akkor a skilleket érdekesség miatt.
2, Itt is találni ilyen drágaköveket, azokat itt is lehet csiszoltabbá tenni valahogy?
3, Van egy tárgykészítő a faluban, 4 tárgyból csinál egyet. Van valami séma amire lehet tudni mikor mit csinál? Milyen kombinációk vannak, stb? Mint pl anno a Diablo 2-ben a Deadric Cube-ban - ott volt külön táblázat hogy miket kell beletenni és mi lesz belőle.Minden jó, ha a vége jó!
-
Sonja
nagyúr
-
addikt
Az lehetséges valamilyen moddal, hogy egy fegyver egy bizonyos enchantját levenni?
-
AtHoS
nagyúr
Torchlight szülinapi akciója keretében 2010.10.27 reggel 8-tól 2010.10.29 reggel 8-ig PC-re 10USD-ért megvásárolható [link]
read-only mode on the forum
-
edvardj
csendes tag
Sziasztok,
Régebben már végignyomtam a játékot, de most megint elővettem, hátha van már multiplayer mod hozzá.
Ezt találtam: [link]Sajnos csak Steam alatt működik, le is van irva, hogyan.
Mivel korábban már megvolt a játék nem akartam újra megvenni a Steam ben, ezért letöltöttem a demot, és felülirtam a saját telepitett változatommal, plusz bemásoltam a multihoz a fájlokat (a fenti linken van download rész onnan leszedhető).
Szóval elkezdtünk helyi hálózatban játszani vele, de eléggé bugos, gyakorlatilag arra jó, hogy egy kis izelitőt adjon abból milyen is lesz majd jövő tavasszal a második rész.
Kipróbálni érdemes, de sokszor elszáll, rá kell jönni pár dologra Pl hogy a server gép tud pl a szintek között átmenni.
Összességébe véve azért jó élmény volt multiban játszani, nagyon várom már a második részt.
-
Rizzo
aktív tag
Akció a steamen, 4 euró, de csak a mai nap folyamán!
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest