Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Bird #52820 üzenetére

    A mob, az egy adott dologra érzékeny (avagy gyenge), az ott lesz a feje felett, az nem változik, a lőszer fajta amit betöltesz az változik, minden újratárazáskor, megy körbe, azaz nem random, hanem (nem emlékszem a sorrendre) pl véreztetős után mindig tüzes jön és utána gázos, de nem biztos, hogy ez a sorrend. Majd meglátod.

    Egy javaslat: pl ha okos lőszer (a halálfejes) van betöltve egy nagy táras LMG-be, akkor érdemes meghagyni az utolsó golyót benne, és lőszeres ládából úgy tölteni, hogy egy másik fegyver van a kezedben, mert akkor az okos lőszert is maxra tölti, de ha nem az van a kezedben, amikor lőszert töltesz, akkor nem fogja áttárazni, csak azt, amelyik éppen a kezedben van.
    Ha jól rémlik, okos lőszert csak csapatban lehet szerezni, ha te lelősz egy mobot olyan lőszerrel amire érzékeny, és a csapattársaid is lelövi egy adott időn belül, akkor lent mutatja, hogy okos lőszerre van esély (mármint, az adott időn belül le kell lőni a mobot, amire érzékeny), és akkor a következő tárazással már okos lőszert tölt be, azt érdemes az utolsó golyóig elhasználni, mert csúnya sebzést végez.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák