Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51050 üzenetére
Ha jól értettem amit írt akkor azt mondta hogy az neki nem kihívás az 1 vs1.
PVP alatt is látszik hogy csal. Amint felemeli a fegyvert azonnal mehetsz a levesbe.Múltkor pont ez volt. Ott volt ez a csaló meg a MISKA.
Meg még két másik CREW egyén.
Amint a CLARA meghalt elkezdtek szaladni.
Vagy azonnal elhullottak.Ez számomra is érthetetlen.
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
törölt tag
Gabi és Pixel így tolták tegnap dz-ben.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Nekem is meglett a 30-as szint szerencsére, jó lenne, ha a ps4-es accot át tudnám ide hozni, mert volt Dongós mellényem is, kettő. (vagy mi a fene volt olyan OP anno és farmolni kellett..)
Eddig PC-n nem mentem DZ-t, valakinek van kedve csatlakozni? Még mindig DZ szint alapján sorolja be az embereket, és a magasabb szintű nem tud az alacsonyabb szintűvel egy csapatban menni?
-
FireKeeper
nagyúr
30-as szint után azt hiszem a gear level alapján osztja be az embereket. én majd mennék de csak péntektől leszek.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
HdRew
őstag
válasz FireKeeper #51062 üzenetére
Ja, valami ilyesmi.
Még az elején kaptam 1 banshee 1 Tenebrae mesterlövészpuskát meg 1 végső megoldás cuccot, most elő is szedtem a lerakatból. Lehet megyek 1-2 kört akkor egyedül a DZ-ben.
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Lényeg, hogy dz-be legyen valakinél a csapatba "BÁTOR" pulse. 😂🤣
-
törölt tag
Ma csak kulcstöredéket farmolok. Kell a szelfis emote.
Ui: utállak miatta Pixel! -
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51067 üzenetére
Nah amikor ezt meghallottam, majdnem síró görcsöt kaptam.
Fathi barátunk nagyon komoly pali.Volt egy magyar társaság a minap és ott beszélgették mikor "Lelőttűk őket" hogy ezek a srácok a PH-sok.
Kirándulás folytatódik sztem ma is!!!
-
Anonymus23
veterán
válasz qukesz #51072 üzenetére
Le tudott lőni 5 játékost, akik folyamat menekültek előle
Az az egy magyar gyerek ment vissza rá, aki meg magányosba tolta
Se egy striker, se egy ragadozó, de egy jó DPS nomáddal is pikk pakk meg lehetett volna fektetni.
De gondolom akkor meg bekapcsolja a csalást és megy minden a régiben...Hát srácok irigylem a kitartást bennetek ezzel a sok rohadék csalóval szemben...
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz qukesz #51076 üzenetére
De ez most komoly? Felrak egy videót, ahol végigkerget a DZ-n X játékost, akiknek a legtöbbet csak a hátát látjuk, és erre mondja, hogy jó játékos?
Meg a másik, hogy milyen hülyének nézi ez az embereket, hogy ha ő csalna akkor itt is látszódnának a kockák meg miegymás.
Szerintem ez a barom eleddig nem tudta, hogy ki is lehet kapcsolni a csítet és valamelyik méretes haverja elmondta neki, és most már fel mert rakni egy videót, ahol félig kikapcsolt csíttel lelő 5-6 menekülő játékost.
Lelőtt X db ki tudja milyen szedett vedett szettes játékost és ő a Pro.
Vagy inkább a Prő. Lö Prő ahogy a franciák mondanák[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz qukesz #51076 üzenetére
Csak az a "novella" meg kicsit ellentmond annak a chatlognak mit akoska07 rakott ki (de leginkább a vele szemben tapasztaltaknak), ráadásul ha jól emlékszem az Aimware-nél amit említett az egyik funkció az, hogy tiszta screenshotokat/videót generál azaz ha streamelné se látszódna semmi az ESP-ből (a kocka amit ő emleget), az csak kizárólag a használó képernyőjén jelenik meg ha csak nem akarja szándékosan megmutatni mint pl. ahogy reklámozzák az ahhoz hasonló szemetet.
Én speciel kicsit nehezen hiszem el, hogy ha valaki jól játszik akkor van olyan ostoba, hogy azzal henceg vagy akár csak viccelődik, hogy az xy csalást használja miközben a csalókat univerzálisan rühellik.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #51080 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem, de ez miért fontos?
-
Warzoz
senior tag
Heló, sziasztok!
Egy kis DZ farmolásra valaki(k) a következő néhány órácskára? (PC) -
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a divisionből hogy lehet törölni a mentést, vagyis a karaktereket,ha csak egyet akarsz , hogy legyen neked? várom a válaszokat.
-
addikt
Üdv!
Egyébként valami lehet a levegőben, mert én kb. 2 órája kaptam egy emailt az Ubisoft-ol, hogy valami gyanús mocorgás volt a fiókom körül, és változtassak jelszót. Egyébként pár nap óta be se léptem a fiókomba."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
aktív tag
válasz pendre54 #51089 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a Ubisofttól jött? Nem arra gondolok, hogy a küldőnél a Ubisoft szerepel hanem a forrásban is a ubi szerverei vannak és a mailben szereplő linkek is a Ubisoft domainekre mutatnak vagy csak valami nagyon hasonlóra (gmail-ben a válasz gomb melleti lenyíló menüben az "eredeti megjelenítése" opció és ott a received mezőt megnézni)? Csak mert e-mailhez olyan küldőt állítok be amilyet akarok és eleve furcsának találnám, hogy a gyanús tevékenység miatt resetelik a jelszavam amikor másoknak meg simán feltörik a fiókját (természetesen leginkább azokét akik nem alkalmaznak 2 faktoros azonosítást)
-
pucz
senior tag
-
FaTHI
őstag
Ma dz kb. 6-tól vki?
-
qukesz
senior tag
válasz #59036672 #51094 üzenetére
Sajnos ma nem tudom megigérni.
De ha tudok jövök.
Pixel egy külön műfaj. "BÁTOR" pulse legyen nálatok.Tegnap olyan szintű lagg vagy nem tudom mi volt hogy csuda.
MOB ok teleportáltak, nem írt ki sebzést.
Egymás szemszögéből teljesen máshol voltunk.Ezek az okosok tuti valamit agyának megint. GE alatt se volt egyszerű a dolog de azóta még rosszabb.
-
addikt
válasz pendre54 #51089 üzenetére
A tegnapi történet folytatása. Az emailben csatolt linket megnyitva, a jelszó megváltoztatásához, ide irányított:
Ez a hajszál pontosan megegyezett, az Uplaynél lévő Fiókadatok/Egyéb fiókadatok alatti "Ubisoft fiókkezelési webhely" linkjével:Nos, az email alapján megléptem a jelszó változtatást, és az új jelszóval is simán be tudok lépni az uplayes fiókomba. Viszont még is csak van egy csavar a történetben, mert ha erre a bizonyos oldalra megpróbálok bejelentkezni [link], akár az új, akár a régi jelszóval, folyamatosan ezt kapom:
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Dogfighter
csendes újonc
Nekem most törték fel a fiókomat.
A nyelvet átállította oroszra, kitörölt egy karakteremet, játszott 6 órát, oda a a fírecrest, magányos, szettem. legalább van megint miért farmolni. -
RazoR
veterán
válasz Dogfighter #51097 üzenetére
2 lépéses és nem tudják feltörni, de ennek eléggé alapnak kéne lennie!
-
törölt tag
A steames verziora is kell a két lépcső?
Nekem össze van szinkronizálva a kettő és úgy tűnt egyik nélkül el se indul a másik.
A steam fiókom meg a lehető legnagyobb védelem alatt van.
Csak azért kérdezem mert mostanság nem sok időm/lehetőségem a bugok miatt van játszani és kell e aggódni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest