Új hozzászólás Aktív témák

  • arnikusz

    veterán

    válasz Ventur@ #20966 üzenetére

    A felszínen lévőkkel már nem idegelném magamat, van bug is van ami máshol van.

    Underground 25 hangüzenet- fejhallgatós és 55 kép érdemes gyűjteni őket mert adnak 250XP-t és a végén ha megvan az összes beváltva egyéb jutalmak is társulnak hozzájuk ezt az uplay jutalombeváltó fülén meg tudod nézni, így munkából most nem tudom pontosan megmondani mit adnak.

    Tapasztalatom a gyűjtésükkel eddig 22 hangüzenet és 18 kép van az elmúlt egy hét alatt.
    Van gyűjtögető bónuszom a felszerelésben és szerintem az elősegítheti, de a játék is random módon generálja őket. Eddig a legtöbbet a megzavart képességek phase hard szinten szedtem össze.
    Nálam a hangüzenetet adta eddig be hamarabb. Általában azon a pályaszakaszon ahol a metrós boltok és túlélők vannak ott lelhetők fel, de találtam már lent a fertőzött terület csatorna bejáratnál is.

    Folyamatosan nézem a térképet és nyomok pulse-t hozzá.

    A Season Passba a hiányzó kettő és egyéb havi tartalmak tartoznak ( ezeket már követelik is a redditen), szerintem az azzal kifújt.
    Tegnap a Ghos és Splinter Cell öltözet jelent meg.

    Uplay pontjaid beváltását a jutalom beváltó uplay lapon tudod levásárolni, ott érdemes a Divtech átalakítókat megvenni+ ami még szimpatikus. Ezeket pedig a jutalombeváltó kereskedőnél a Posta bázison a megnyílt lejárat mellett visszanyered és már használhatod is. :)

    Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

Új hozzászólás Aktív témák