Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz Raulblanco07 #20010 üzenetére

    Én azért önmagában a pve-t nem temetném/ítélném el ennyire :)

    Ami unalmas, az az ismert DZ mapen lévő 3 pont körkörös farmolása. Na az tényleg hányás, és kurva lassú is a fejlődés, gyűjtés, minden.

    Helyén kell kezelni a dolgot. Jelenleg a DZ, az pvp-ben élvezetes, pve-ben csak bosszúságot okoz, aki nem szeret pvpzni.

    Viszont jelenleg nem igazán van más alternatívája a pve-re vágyóknak. Lehet ezt a HVT-t tolni, de az meg inkább a hétvégi hobby játékosoknak lett kitalálva, akiknek nincs sok idejük játszani a játékkal és belépve letolnak pár ilyet aztán örülnek neki. Aki sokat játszik, annak ez a HVT rendszer gyenge tartalom. Főleg, hogy kellő jutalmat se kapsz mert csak lone start dobál.

    A két incursionbe én mindig szívesen jártam. Sok kritika érte a Falcont, de eleinte letolni párszor igenis kihívásnak számított, én szémély szerint élveztem. Csakhogy ez sem elegendő PvE tartalom napi szinten. Hisz lemész 1-2-3x egy héten, de minek farmold ugyanazt folyton?

    Az Underground reményeim szerint nagy hiánypótló lesz és bízzunk benne, hogy nyújt elég élvezetet. Hisz alapvetően az NPC-ket halomra öldösni jó móka. Mindezt random map-en tenni, folyton neves bossokkal találkozni tök jól hangzik. A DZ-nek a hibája éppen az, hogy még ha lenne is külön PvE only DZ, akkor is csukott szemmel is ismerjük már a map-et, unalmas ugyanazokat a pontokat várni, hogy mikor jelenik meg az egyik, odamenni, kiírtani. Főleg, hogy sajnos a 201+ DZ-t nem úgy csinálták meg, ahogy szerintem sokkal élvezetesebb lenne, hogy az egész DZ1-6-ig ugyanúgy 34-esek lennének. Így aki a legjobb 240-es cuccokat szeretné farmolni, az nem 3 nyomorék landmark közt (Qbuilding-Midtown-Pit) + 2 földalatti boss +a fertőzött terület közt rohangál, hanem az egész térképet ki lehetne használni.

    PvP is sokkal mókásabb lenne, mert nem az lenne, mint most, hogy a 4 fős gankerek DZ1-ben szopatják ugyanúgy a szóló játékosokat, így mi mindig fast travelelhetünk le dz1-be megölni őket.

    Szóval talán az Underground ad kellő játékélményt a PvE részhez, ami egyébként élvezetes, ha nem 326-odszor mész aznap vissza midtownhoz, hanem haladsz előre az alagútban :)

Új hozzászólás Aktív témák