Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    Tegnap láttunk egy srácot, valószínűleg 100+% exotic resist volt rajta, suicidebomber néven futott.
    DZ 6 cleanereknél voltunk, kijött az egyik nagydarab lángszórós, a srác odament szembe vele, kapta a tüzet az arcába, állt benne vagy 3-4 másodpercig, mikor kijött még mindig rajta volt az overheal, kb semmit nem sebződött.
    Akkor mondta brownage hogy valószínűleg van 100% exotic resistje, szóval rálőttem a sticky bombát és valóban, nem sebződött attól sem. A golyó azért fogta, az össze vissza pvp közben korábban láttuk meghalni.
    Így utólag már érthető volt a neve, így maga alá lőheti a sticky-t közelharcban, ő nem sebződik, ez néha hasznos, aznap pont meghaltam így 1 vs 1, hogy én is, a rugó is alig éltünk, magamalá lőttem és mindketten felrobbantunk, én nem rugóként úgyis hamarabb visszaértem a lootjáért.

    Másik eset, midtownhoz mentünk, volt ott egy 4 fős banda, gondoltuk lelőjjük őket egy kis plusz lootért, erre ők lettek rugók, az első hamar megfeküdt, 1 azonnal menekülőre is fogta, azt elkezdtem üldözni, nem ám elfutunk, a többiek elboldogulnak 3 vs 2-ben hátul, érthető hogy miért menekült a srác, kidobott egy final measure 240-es térdvédőt és maszkot is, de nem akármilyet, extract után vettem is fel mindkettőt az első karimon, mert mindkettő jobb volt mint az éppen használtak.

    Ill. tegnap összefutottunk egy klasszikus falon átlövő hackerrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák