Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RichieTri

    senior tag

    state of the game

    jönnek az új fegyver bónuszok.
    aki nem tudná:az smg-k crit damaget kapnak,az AR-k armor dmg-t kapnek (és egyelőre csak PVE-ben ,DE dolgoznak a PvP-s ötleten is), az lmg-k 25%-körüli +dmg-t kapnak a fedezékben nem lévő célpontok ellen(ez PvP és PvE-ben is lesz), a shotik PvE-területen 200% körüli staggert(ez amolyan letaglózás) kapnak. eközben az ellen nem tud semmit csinálni. ezt kifejezetten a PvE-ben jelen lévő rusherek ellen akarják...viszont PvP-be is lesz vmi bónusza(30%) a staggernek állítólag(vmi kamera rángás vagy elhomályosítás)

    a set bónuszokat átvariálják. még nem világos, hogy hogyan, DE pl.: a striker 4-s bónusza most 5db-os setnél lesz elérhető. szóval jönnek az 5-s setbónuszok.

    gyujtó és robbanó ammo nerf. kevesebb ideig is fog tartani és gyengébb is lesz mindkettő. az utóbbit állítólag 75%-kal nerfelik. viszont M44 és robbanó még mindig lehet OHK.!

    a vector és aug családot nerfelik. 10% körüli alap dmg-nerfet kapnak mivel nagyon OP szerintük(szerintem is)

    a legkomolyabb!!!
    a fegyókat is lehet majd kalibrálni!!!!! jippííí. ugyanolyan szisztémában ahogy a ruhákat...azt még nem mondták, hogy csak talentet lehet vagy esetleg alap-dmgt vagy bonusz%-ot is?

    kb ennyi

    szerk.:
    és a régi fegyókra(patch előtti) nem leszenek érvényesek a változások! tehát a régi smg-knél megmarad a critesély.

    [ Szerkesztve ]

    live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

Új hozzászólás Aktív témák