Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EdRush
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, szóval a játékba hogyan kell autókat berakni?? Mert vannak olyan emberek akinek nem a F1 szerű autóval mennek hanem pl Nascar kocsival.
A másik pedig hogy hol lehet a nevedet átírni úgy hogy szines legyen meg ilyenek??
Mert nekem csak simán semmi extra nélkül lehet a játékban.Remélem segít valaki!!
Baraka ezüstláncok olcsón! 350,170,210gr os is van jelenleg!
-
EdRush
csendes tag
Corvette
Tudnál még segíteni????
Valamiért csak én látom az autómat pedig a local-t is bemásoltam a Zip mapába is és próbáltam ugyis hogy az Avatars ba legyen a local és a Zip a StadiumCar ba de még mindig nemlátják..Te hogy csináltad meg???
-
EdRush
csendes tag
Brent!
Nekem úgy sikerül megoldani hogy a többiek is lássák a kocsidat hogy először letöltöttem a kocsit és a hozzá illő Locator fájlt, utánna a Zip fálj nevét átírtam arra ami a locatoré és a locatort behúztam a zip be, és bemásoltam a zip et is és még külön a locatort is a helyére. (lehet hogy csak a zip et kell de így bisztos)
-
EdRush
csendes tag
Azért ha valaki leírná hogyan kell pontosan autókat berakni hogy más is lássa azt megköszönném.
De tényleg normálisan..
Én így próbáltam: 1:letöltöttem az autóta és a Locator fájlt.
2: átírtam a Locator fájlt zip.loc ra.
3: Próbáltam úgyis hogy bemásolom a zip be a locatort és úgyis hogy csak külön teszem mellé.De valamiért csak én látom még mindig.
Próbáltam saját locatort is csinálni: bemásoltam a linket ahonnan a kocsit letöltöttem egy szöveges dokumentumba és kocsineve.zip.loc nevet adtam neki.
De így se lett jó
Mi lehet a hiba???
Innen töltöttem le a kocsikat lehet hogy ez a szar??? [link]Baraka ezüstláncok olcsón! 350,170,210gr os is van jelenleg!
-
EdRush
csendes tag
Közben kiderült hogy miért nem látják.
Nekem csak az ingyenes verzió van meg a
Track Mania Nations Forever
És elvileg csak akkor fogják látni ha megveszem a nem ingyenes verziót a
Track Mania United Forevert is........Baraka ezüstláncok olcsón! 350,170,210gr os is van jelenleg!
-
EdRush
csendes tag
Közben rendeltem egy eredeti TrackMania kiegészítőt 2000 ért.
Szerintetek ezzel jó lessz?? [link]Baraka ezüstláncok olcsón! 350,170,210gr os is van jelenleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest