Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    Én is, én is!:
    Első végigjátszás lepergett (98 óra a mentések alapján, 107 óra játékidő).
    Röviden összefoglalva: DEKURVAJÓVOLT!!!
    Hát apám, ezt nagyon összerakták. Nem volt még soha ilyen hosszú ÉS ilyen intenzív játékélményem semelyik játékban. 98 óra, végig 'aztakurva', 'WTF', 'anyámborogass', 'detökjó', 'hahaha!' színtiszta szórakozás. Ha 8 órán keresztül nem lehet kirobbantani a gép elől egyhuzamban a játék miatt és eszembe se jut mást csinálni ÉS amikor muszáj abbahagyni akkor is továbbra is azon jár az agyam hogy majd mivel meg hogy folytatom meg hová megyek, mit csinálok, az azért nem semmi (meg szerencse hogy volt is pár ilyen egybe etapra lehetőségem hétvégén, mert azért ez nem gyakori).
    Megy bele majd a második végigjátszás, a második áthozott mentésemmel (tyűdegonoszleszek ;] ). De csak némi szünet után (lehet hogy a kieget is megvárom) mert erre rá kell pihenni. Esetleg befejezem a kérdőjeleket. Vagy gwyntezek, mert az teljesen kimaradt (amikor láttam hogy bonyolultabb mint a kockapóker, akkor hanyagoltam, a sztori jobban érdekelt. A verekedéseket végigcsináltam).
    Nem fedeztem föl minden kérdőjelet (még), nem olvastam végig a napló-, szörny- meg karakterbejegyzéseket (még, de akarom), ahová csak lehet gyorsutaztam, legrövidebb úton rohantam, szóval inkább a küldetésekkel meg a sztorijukkal foglalkoztam (néha párbeszédekbe is belenyomtam, upsz). Úgyhogy a kivesézés még hátravan, de küldetésem nem maradt (legalábbis olyan amiről tudnék, illetve a gwynt meg 3 bugos van, arra talán jön patch de ha úgy marad az se baj, nem lényegesek).
    Veszem Steamre is, meg a kiegészítőt is, meg mindent, hadd legyen jó a CDP-nek, megérdemlik :))

    FireKeeper: addig érdemes, amíg nem találsz jobbat? :F Elég jó a loot, én a witcher-cuccok előtt csak a statokat néztem, nem nagyon érdekelt hogy összepasszolnak-e (azt úgyse nézi a játék). Arra figyeltem, hogy amilyen típusú páncélra gyúrtam (van rá ugye 3 képzettségpont könnyű/közepes/nehéz) akkor olyan legyen, csak jobb stattal (elég jó az elosztás végig, aztán a witcher cuccokat semmi sem veri).

    alratar: elsőre: patch bekavart neked is, amíg le nem veszed nincs gond, de pl. verekedéshez levetkőztet a játék, akkor utána nem tudod már visszavenni.
    Másodikra: kovácsnál szétszedés/tárgykészítés részt is nézd meg. Erősebb szörnyek dobnak páncélt, de szerintem a 'kitin' már a szétszedés utáni általános neve, szóval több lehetőséged van.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák