Új hozzászólás Aktív témák

  • Gave

    addikt

    válasz proly01 #25224 üzenetére

    Annyi kérdésem lenne még, hogy azt honnan tudom,hogy minden mellék küldetést megcsinaltam plusz a dlcket is?

    Mindent nem fogsz tudni mert vannak elágazások, döntések, és aszerint, hogy hová mész, hová nem, változnak a lehetőségek. ( ezt még bonyolítaná, hogy ha importáltál mentést a Witcher 2-ből v sem). Nem is érdemes túl agyalni, mert a fontos részeket mindenképpen megkapod, valamilyen formában.

    A DLC fő szálat is megkapod alapból ha jól tudom, de azokat érdemesebb a játék végére tartogatni szerintem, önálló epizódként is felfoghatók, és nem csak odahányt tartalom, érdekes egyedi játékmenetet adnak hozzá.

    Aki már járatos volt Witcherben szerintem bizonyos preferenciákkal segít hamarabb bizonyos sztori karaktereknek, friss élményként ezt majd neked kell kitalálni, hogy hol és kiért érdemes meghalni :D.

    Ha nem szeretnél amúgy elmélyedni, de legyen fogalmad, én javasolnám az összes Witcher Trailert végig pörgetni Youtube-on, nem nagy spoilerek, de legalább 1-2 fontosabb karaktert már ismerhetsz és tudod hová tenni őket. Még a Netflix trailer(1) (2) is itt-ott korrekten ábrázolja mire lehet számítani, nem éppen a tipikus fehér sztárlovag bánásmódot kapod, akkor sem ha éppen kisegíted a népet .

    [ Szerkesztve ]

    Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

Új hozzászólás Aktív témák