Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    Csak, hogy legyen egy felfele mutató hüvelykujj is a CP2077 mellett, nekem voltak fenntartásaim több dolog miatt is, filóztam is rajta elég sokáig. Maga ez a jövőbő jövő lövő (Kispál és a borz után szabadon :D ) stílus nem szokott nyomokat hagyni, stb. Sokkal inkább a kellemesen fantasy-s, Witcher szerű világ az, amiben igazán könnyen el tudok merűlni. Nade, az történt, hogy váratlanul véget ért a Witcher 2... :(
    Így, a tervezett, év végi leállásig kihúzom azzal, aztán meglátjuk mennyire akarok Punk lenni dolog dugába dőlt. Hírtelen elkeseredettségemben CP2077 lett. Nagy konzekvenciákat nem mondanék, nem is mondhatok még így a játék elején, de instant beszívott ! Amiktől tartottam, pont semmi nem zavar. Nem annyira lövöldözős és ha épp igen, akkor is elboldogulok az én lassabb, bénább fps képességeimmel is bőséggel. A világ olyan, mint amit a CDPR-től megszoktunk. Tele van ötlettel, történettel. Eddig legalábbis hihetetlen a story bár gyanítom pont ott tartok, ahonnan kicsit csillapodik majd, de nekem nagyon pozitív csalódás eddig. A teljesítmény, gépigény fronton ugyan ez ! Sokkal jobb, mint vártam. A 980 Ti-men simán maxon (nagyon közelében) fut 1080P-ben és ha hozzávesszük, hogy az egyik legjobb engine amivel dolgom volt ha azt nézzük, mennyire szép, állandó frame-eket hoz, nem gond ha 35-55 fpssel megy. Az érzet is rendben van, nem lesz nyúlós, laggos ! Ott tolom én is, inkább visszaraktam a grafikát, semmi szükségem nincs +10 fpsre.
    [Itt egy video] , amit a leg elejéről rögzítettem, szóval nem gond ha megnézitek, nincs spoiler értéke nagyon. :) Ehhez még jön, hogy Gpu-val, NvHevc-vel rögzítettem, szóval az is ellop pár fps-t, de jól látszik, hogy még így sem tűnik darabosnak. (A load time az nagyon rideg így 2020-ban ekkora játékoknál. Nagy troll a világgal szemben :C) Messze még a vége, nem szeretnék túl korán komolyabb konklúziókat levonni, annyi viszont biztos, eddig én imádtam a vele töltött időt !

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák