Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz VikMorroHun #26250 üzenetére
Wheat! az búza, így angolul jutott eszembe, mert így játszottam (sok szót lehet tanulni ezzel a módszerrel )
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
Köszi a tippet. Búzára gondoltam én is, de meglepő módon Whiterun környékén egy sincs. Nem tudom mennyire zavarhatnak be a különböző modok ebből a szempontból.
Ivarstead környékén találtam párat illetve van néhány árusnál 3 db.Közben találtam egy ilyet is, AE-ben lehet saját farmod, ahol termesztheted: [link]
Nem emlékszem, hogy a Hearthfire DLC-ben volt-e ilyen opció, csak arra, hogy ott építeni tudtam. -
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26253 üzenetére
Nem volt ilyen az "eredeti" DLC-kben, ez tuti. Ott 3 helyszínt lehetett megvenni, arra tudott a játékos többféle (de alapvetően egy sémájú) házakat építeni.
Úgy gondolom ezt az AE verzió hozta be ezt a farm témát. A mod-okhoz nem értek, nem tudom, befolyásolják-e a dolgot.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
MrYoniko
aktív tag
válasz tibaimp #26254 üzenetére
Farmok megvétele mod, pontosabban CC-s motyó ami az AE-ben benne van gyárilag.
Alchemy-hez pedig tudom javasolni bármelyik androidos app-ot, és ott lehet keresni potikat hatás vagy összetevő szerint.Vasárnap 6-kor érkezek ismét, beszélhetünk róla ha van rá igény, csak szóljatok és akkor úgy készülök...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
tibaimp
nagyúr
válasz MrYoniko #26255 üzenetére
Jó ez az app, elmentettem, köszi .
Én, amikor toltam a gémet, a wikipedia oldalát használtam nagyon sokat, onnan néztem ki elég sok quest-el kapcsolatban, hogy ki a quest giver és hol található az illető, így el tudtam indítani quest line-okat, amik kimaradtak a vége felé, mikor a térképen kb. minden helyszínt megkerestem a 2. karakteremmel.
Az 1. karakterrel jártam úgy, hogy mászkáltam, loot-olva mindent és így az inventory tele volt quest item-ekkel, amiket nem tudtam ki sem dobni, csak parancssorból. A 2. karakternél, ezt elkerülendő felírtam a küldetés tárgyak neveit, a wiki-t használva megnéztem a quest-et, aztán a givert, majd hogy ez az illető hol található. Érdekes volt.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26257 üzenetére
Nem a cipelési súlykorláttal volt baj, mivel a quest item-ek súlya nulla, hanem, mert "teleszemetelte" az inventory-mat alapból kidobhatatlan cuccokkal.
szerk: ráadásul van/volt egy hiba a játékban (SE-ben még benne volt az tuti), ha túlsúlyos voltál, és felültél a lovad hátára, simán tudtál fast travel-olni, de csak a ló hátán ülve!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26259 üzenetére
Ha rajtad van/kezedben van, eleve el sem tudod adni (ha jól emlékszem), a gond akkor van, ha nincs rajtad, mint egy másodlagos fegyverként a kard mellett, mondjuk egy íj, azt el tudod adni.
Mod-ot nem tudok, oda kell figyelni, illetve nekem a házamban volt egy hordó/láda/pakolható bármi, amibe az ilyeneket gyűjtöttem. Külön volt tárolva a "szeméttől" ami eladásra várt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibaimp #26260 üzenetére
De, sajnos fegyvert és páncélt is el tudsz adni úgy, hogy rajtad van.
De akkor majd jobban figyelek.
Egyik nap azt vettem észre, hogy tapicskolok menés közben, nem a szokásos lépés zaj volt és az egyik Whiterun őr rám szólt, hogy kellene ruhát vennem, amikor kilépek a házból. -
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26261 üzenetére
Igen ez így van!
Vagy például, mikor körözés, bounty van rajtad, és az őrök egy idő után elkezdik nyomni, hogy ismernek téged "Wait, I know you!
Vagy mikor valamilyen disease/betegség vagy rossz hatás van rajtad, akkor meg mondja: Are you feeling sick? Rosszul érzed magad?
Jók ezek a közvetlenebb a játékmenettől függő beszólások.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
Róka AI működik nektek? Engem eddig még egy helyre sem vezettek el.
-
törölt tag
Akinek van 5 perce megnézné, hogy a Vortexben lévő load order egyezik-e azzal, ami a játékon belüli Mod menüben lévő load order?
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26265 üzenetére
Áááh, hát akkor erőlködhetek én itt.
Nálam nem stimmel, valószínűleg a permission dolog miatt. -
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok, kint az új rész és bátran elmondhatom hogy orrvérzésig nyomom a skyrim-et...
Viszont belefutottam egy bugba, miközben kémkedni mentem a Thralmor-os partyba, ugyanis elveszett a gearem teljes mértékben. Sebaj, van alapanyag, jöhet a Dragonplate armor... ;)
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26268 üzenetére
Azt én értem, de itt pont az a probléma, hogy nem kezeli.
A Vortexben lévő sorrend nem reflektálódik a játékban.
Ha új mod települ, akkor a játékban a lista végére kerül aktiválatlanul.
Miközben a net szerint a moddolás engedélyezett, csak engedély kell a mappák eléréséhez és ennyi. Nálam ez is megvan, a mappában csak a 2 indító filet nem lehet módosítani.
Mindezek ellenére nem működik rendesen.Azt kellene kitalálni, hogy lehet ezt rendesen működésre bírni.
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26270 üzenetére
Már azon is túl vagyok.
Amint beírom a kulcsszavakat tele a gugli a helytelen találatokkal.
Viszont Nexusmodon van fórum rész, ott találtam egy srácot, akinek hasonló permission problémája volt a napokban, de még ott sem nagyon szagoltak hozzá.
Valakinek kell legyen megoldása erre, vagy legalábbis magyarázata. -
törölt tag
Megszenvedtem vele és átverekedtem magam az internet haragos népén, még a Nexusmod discordjához is csatlakoztam, ahol végül a Vortex supportosak segítettek. Pontosabban megvan, miért nem működik(még / már), ha valakit érdekel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26273 üzenetére
Igen, meg nem csak nekem, hanem másnak is, aki így használja a játékot meg a moddolást.
Valamiért mindenkinek csak a Steam létezik, pedig számos más opció van mellette.
Ez meg még azért is fontos lehet, mert ugye Microsoft / Xbox megvette a Bethesdát, így az egész arzenál átkerült hozzájuk. -
VikMorroHun
senior tag
válasz #82860288 #26274 üzenetére
Ja, valamelyik nap a Vortex panaszkodott, hogy nem találja a (már nem emlékszem melyik) játékot. Merthogy kellene neki egy Bethesda.netLauncher.exe a játék könyvtárában. Gondolkodtam rajta, hogy jelentem hibának, mert ilyet már hiába keres...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
törölt tag
válasz VikMorroHun #26275 üzenetére
Szerintem jelentheted nyugodtan, mert amit nyitottak ticketet, most csak 4 játékot néztek meg, nem tudom a többit is sorra veszik-e? Vagy ha sikerül megoldaniuk a dinamikus frissítést, akkor tárgytalan.
Vortexben lehet launchert állítani, feldob más opciót? Vagy megkerestetheted vele a játékot vagy hozzáadhatod újra. -
törölt tag
válasz ®abstract® #26277 üzenetére
És elárulod melyik mod?
Más: hogy lehet azt beállítani, hogy a játék egyből a másodlagos monitoron induljon el?
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26279 üzenetére
Köszi. A Journeyman-nek működnie kellene, de nem meglepő módon ez sem működik...
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26281 üzenetére
Journeyman-nél nincs requirements, de így sem működik.
A másikhoz meg kell SKSE, ami nem működik Xbox appal.
De ahogy láttam vannak más hasonló modok is, hátha valamelyik működik majd. Egyet próbáltam, a töltőképernyőt módosítja, de a főmenüt nem. -
törölt tag
válasz ®abstract® #26283 üzenetére
Hééééé.
Elég sokat tettem a játékos társadalomért, hogy ezt a hibát nem hagytam figyelmen kívül és jeleztem a Vortex supportnak.
*büszkén megveregeti vállát, kihúzza magát, mellkas kintebb mint a has -
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26284 üzenetére
Nekem ez van telepitve= [load screen] de van meg [valasztek] keresel-load screen re.
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok,
ma ismét érkezek egy Skyrim stream-el, aztán nem tudom mikor jövök ismét ilyen tartalommal, mert ugye indul a felújítás.
Addig bejefejezem a dragon geart, meg kell etetnem Karcsival egy memórakártyát (3D nyomtatóm, másik project, videó lesz belőle), valamint még egy TV-t is össze kell raknom.Előre is köszi ha benéztek, a videó szokott módon fent lesz vágatlanul YouTube csatornámon.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz MrYoniko #26286 üzenetére
Kint is az új rész, fogyasszátok egészséggel.
Pár hónap most kimarad a felújítás miatt...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
törölt tag
Hamarosan jön update Vortexhez 1.6-os verzióval.
Végre visszatérhetek Tamrielbe (és Bostonba is)
Ezek után elvileg működni fog Vortex az Xbox appos Bethesda játékokkal is. -
Prosector
addikt
Ezt lattatok mar?
[link]Allitolag megsurgette Todd Howardot, h csinaljak mar meg a TES6-ot, mielott meghal
-
Prosector
addikt
válasz VikMorroHun #26290 üzenetére
Az eddig olvasottak alapjan, 2025-26-nal elobb nem jon, de ez optimista hozzaallas sztem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Prosector #26291 üzenetére
Bőven az! Most jön ki még idén a Starfield, ami legalább akkora játék lesz minden szempontból, mint egy Elder Scroll, aztán arra jönnek a sok napos tapaszok + Elder Scroll Online is dübörög....
-
törölt tag
válasz tibaimp #26294 üzenetére
Sajnos csúszik minden.
A legóvatosabb spekulációk is 2025-26-ra teszik leghamarabb a TES6-ot.
Ráadásul nem csak a Bethesda/Zenimax párost vették meg, hanem az Activision Blizzardot is, amik már a végtelenségig egybeérő akvizíciók és 1-1 ilyen folyamat 3-4 év is lehet, mire helyreáll a rend.
De én már csak a Vortex update-et várom és szétmoddolom a Skyrimot meg a Fallout 4-et is next gen-re. -
VikMorroHun
senior tag
válasz tibaimp #26294 üzenetére
Eredetileg idén novemberre tervezték, aztán elcsúsztatták. Steam 2023-at ír, úgyhogy simán lehet belőle 2023 november is.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
tibaimp
nagyúr
válasz VikMorroHun #26297 üzenetére
Fasza...illetve nem
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26295 üzenetére
Ja én is úgy tudom hogy Pereg rendesen az Elder scrolls online.igaz hogy 100 gigabyte a játék mérete ha jól tudom és online játékhoz képest ez bitang 🤔
Ja jó lesz az úgy el leszel vele bőven#26292 tibaimp
ilyen űrhajós játékokból amit teszteltem az everspace jó hát nem ilyen nagy kaliberű mint a starfield, el lehet vele lenni
Star wars squadron. The outer worlds.outer wilds.no mans sky.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26299 üzenetére
Jah, ESO jó pár éve még 50 giga volt csak, azóta meg duplája. Igaz van benne tartalom bőven.
Mielőtt jön Vortex kellene egy jó Win reinstall is, de nagyon nem fűlik hozzá a fogam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest